Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende Beyazmı Sarımı arasında kaldım sarı videolarda falan güzel duruyor beyaz zaten sade ve hoş bir renkleri görmek lazım

terbiyesizim

Üye
Nfc nedir, nasıl kullanılır? Bilgi sahibi olan var mı acaba? Mesela kredi kartı olarak kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla ama güvenli mi kart bilgilerinin çalınma gibi bir ihtimali var mı? Veya öğrenci kimliğindeki bilgileri telefona nasıl aktarırız ve kullanıma nasıl hazır hale gelir? Bu konuda yardımcı olacak birileri var mı? :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nfc nedir, nasıl kullanılır? Bilgi sahibi olan var mı acaba? Mesela kredi kartı olarak kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla ama güvenli mi kart bilgilerinin çalınma gibi bir ihtimali var mı? Veya öğrenci kimliğindeki bilgileri telefona nasıl aktarırız ve kullanıma nasıl hazır hale gelir? Bu konuda yardımcı olacak birileri var mı? :)

NFC(Yakin alan iletişimi) oldukca guvenli bir sistem. Telefonun ayarlarindan gerekli bilgilerin girildigi bir vallet(cuzdan) uygulamasiyla odeme icin kullanilir. Ayni zamanda uyumlu cihazlardan veri alip gonderme işlemi de yapilabilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
NFC güzel ben cüzdan olarak kullanmak isterim ama ne kadar yaygın bilmiyorum heralde istanbul akıllı kart niyetine kullanılıyor duyduğum kadarı ile

nanotex

nanotex

Üye
Ben de beyazcılardanım dostlar :D

Bu arada bir arkadaşım sağlam bilgi almış dediği kadarıyla, Lumia 920 istanbula gelmiş 15 kasım'da tüm Türkiye'de olacakmış..

phantomddl

Üye
Gri alcaktım ama beyaz beni benden aldı.

15'i gerçektir inşallah ama ben 21'ine hazırladım kendimi üzülmeyeyim diye :smartass:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye

15'i gerçektir inşallah ama ben 21'ine hazırladım kendimi üzülmeyeyim diye :smartass:
Aman tanrım şu güzelliğe bakar mısınız :) Gerçekten mükemmel. Ben de siyah bezin altına koyucam böyle seksi dursun diye :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İrtifa kaybediyoruz, düşüyoruz nerdesin Griiiiii :aha:
Taraftarlar bir bir beyaza geçiyor :ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İrtifa kaybediyoruz, düşüyoruz nerdesin Griiiiii :aha:
Taraftarlar bir bir beyaza geçiyor :ah

dostum hevesini kirmak istemem ama gri gelmiyecek galiba. Navifirmde Turkiye varyantinda gri renk kodlu rom yok. :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

dostum hevesini kirmak istemem ama gri gelmiyecek galiba. Navifirmde Turkiye varyantinda gri renk kodlu rom yok. :(

Evet geçenlerde ben de kontrol etmiştim.
Gri eklenmeyecek gibi görünüyor.

Ümidi kesmeliyim sanırım artık.
"Gri Lumia 920" umutlarım cihaza bağlı yaşıyordu.
Bugünden itibaren fişi çekiyorum :cry:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

özgür abi sana gelsin. Gel yol yakınken vazgeç şu sevdadan. Beyazı ayaralaylım sana :D Helal süt emmmiş telefon işte bu devirde böyleleri zor :ehe

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve nanotex
nanotex

nanotex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
özgür abi sana gelsin. Gel yol yakınken vazgeç şu sevdadan. Beyazı ayaralaylım sana :D Helal süt emmmiş telefon işte bu devirde böyleleri zor :ehe

:trip: Bi düşünmem lazım....
Hele bi mağazalara gelsin de endamını görelim beyazın.
Ondan sonra Allah'ın emriyle mağazadan isteriz :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Başlık parasını hazır et derim :ehe

Başlık parasının ancak yarısı hazır olacak ayın 19-20'si gibi.

Yarısını da senet yada karttan hallederiz artık kızın babası pardon mağazası razı olursa :kıskıs:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Başlık parasının ancak yarısı hazır olacak ayın 19-20'si gibi.

Yarısını da senet yada karttan hallederiz artık kızın babası pardon mağazası razı olursa :kıskıs:

kızın mağazası :kop2: Abi bunları yenge duymasın yalnız :ehe Gerçi evli misin değil misin bilmiyoruz da henüz :)

Üst Alt