Lumia920 nokia shoplarda onsipariste

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Nokia Shop'tan yine aradılar 2. posta geldi diye ama hala alamıyorum :D

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar bu akşam turkcell bayisine gittim bizim burdaki. Elinde 1 tane olduğunu söyledi. Görebilir miyim dedim, açamam yoksa kimse almaz kontratlı olarak satılıyor yarın başlayacak dedi. Normal alamaz mıyım dedim, elime birden fazla gelirse tabii olur dedi, world card a 12 taksit yapacak 1680 lirayı 12 ye bölmek üzere anlaştık gelince arayacaklar :ehe

• Beğen
Tepkiler: n000k ve phantomddl
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bu akşam turkcell bayisine gittim bizim burdaki. Elinde 1 tane olduğunu söyledi. Görebilir miyim dedim, açamam yoksa kimse almaz kontratlı olarak satılıyor yarın başlayacak dedi. Normal alamaz mıyım dedim, elime birden fazla gelirse tabii olur dedi, world card a 12 taksit yapacak 1680 lirayı 12 ye bölmek üzere anlaştık gelince arayacaklar :ehe

güzel fiyat hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: nanotex
n000k

n000k

Üye
hayırlı olsun kardeş..

• Beğen
Tepkiler: nanotex
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Bende gördüm ama bana kontratlı satılmadığını 1650 tl bir tane var dedi bakmadım rengini bile sormadım sarı beyaz rafta idi beyaz açıktı kullanıma akşam baktım turkcell kırmızı da tükenmiş

nanotex

nanotex

Üye
Bende gördüm ama bana kontratlı satılmadığını 1650 tl bir tane var dedi bakmadım rengini bile sormadım sarı beyaz rafta idi beyaz açıktı kullanıma akşam baktım turkcell kırmızı da tükenmiş
Turkcell mağaza ile tim lerde satılanlar farklı

nanotex

nanotex

Üye
Güzeller ama bende belki nokia shop yada hepsiburada dan alırım
Turkcell ile güzel pazarlık yaparsan ucuza yırtarsın. Kredi kartı konusunda tabii ki. Çünkü nokia shop vade farkı koyuyor 130 lira

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Turkcell ile güzel pazarlık yaparsan ucuza yırtarsın. Kredi kartı konusunda tabii ki. Çünkü nokia shop vade farkı koyuyor 130 lira

ben nokia shop'tan 808 aldım. tek kuruş bile vade uygulamadılar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

ben nokia shop'tan 808 aldım. tek kuruş bile vade uygulamadılar.
O firmadan firmaya değişiyor eğer sürkilasyon fazla ise bankayla anlaşıp aynı fiyata veriyor zira bende konuştum olur dedi

Üst Alt