İlk olarak Lumia 5110 çıkacakmış ama.:) Lumia 1280'de gelebilirmiş :hmmm
S.E.C.R.E.T Üye Cihanî Sultan' Alıntı: İlk olarak Lumia 5110 çıkacakmış ama. Genişletmek için tıkla ... Lumia 1280'de gelebilirmiş
Cihanî Sultan' Alıntı: İlk olarak Lumia 5110 çıkacakmış ama. Genişletmek için tıkla ... Lumia 1280'de gelebilirmiş
MrCommanDTr Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Paşam ben de wp8 li bir 3310 bekliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... abi tuş takımı yerine qwerty koyaydın bari
OttomaN TigeR' Alıntı: Paşam ben de wp8 li bir 3310 bekliyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... abi tuş takımı yerine qwerty koyaydın bari
S.E.C.R.E.T Üye MrCommanDTr' Alıntı: abi tuş takımı yerine qwerty koyaydın bari Genişletmek için tıkla ... Resim mi var ya ben göremiyorum
MrCommanDTr' Alıntı: abi tuş takımı yerine qwerty koyaydın bari Genişletmek için tıkla ... Resim mi var ya ben göremiyorum
MrCommanDTr Emekli Yönetici S.E.C.R.E.T' Alıntı: Resim mi var ya ben göremiyorum Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye MrCommanDTr' Alıntı: abi tuş takımı yerine qwerty koyaydın bari Genişletmek için tıkla ... hiç aklıma gelmedi
MrCommanDTr' Alıntı: abi tuş takımı yerine qwerty koyaydın bari Genişletmek için tıkla ... hiç aklıma gelmedi