Lumia 950 XL Demo Cihazları Microsoft Store’lardan Kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lumia 950 XL Demo Cihazları Microsoft Store’lardan Kaldırıldı
Acaba neden :hmmm


Microsoft’un Windows 10 Mobile amiral gemisi Lumia 950 XL demoları, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Microsoft Store mağazalarından kaldırıldı.


Redmond merkezli Microsoft, 6 Ekim’de New York’ta düzenlediği Windows10Devices etkinliğinde Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonu Lumia 950 XL’nin tanıtımını yapmıştı. Yüksek donanım ve Windows 10 Mobile işletim sistemi dikkatleri üzerine çeken Lumia 950 XL’nin demo cihazları Microsoft Store’larda sergilenerek insanların bu cihazları test etmelerine imkan tanınıyordu.

Bu deneme imkanı malesef dün itibari ile son buldu. Zira Microsoft, Microsoft Store’larda test edilen tüm Lumia 950 XL demo cihazları teşhirden kaldırdı. Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı fakat bu uygulamanın sonlandırılmasına Lumia 950 XL’nin donanımına oluşan bir sorunun neden olduğu iddia edildi. Bu olaylar yaşanırken, Amerika’nın en büyük operatörü Verizon’dan Lumia 950 ve Lumia 950 XL’nin Verizon ağlarına erişiminin engellendiği bilgisi geldi.

Microsoft Lumia 950 XL, 5.7 inç Quad HD ekran, Snapdragon 810 Octa-Core yonga seti, 3GB RAM, 32GB dahili depolama alanı, 20MP triple doğal led flaşlı PureView arka ve 5MP ön kamera, 3340mAh batarya, microSD kart desteği ve değiştirilebilir arka kapaklarının yanında Windows 10 Mobile Continuum desteği ve Windows Hello ile İris tarayıcı biyometrik kimlik doğrulama sistemi gibi üst seviye özelliklere sahip.

Microsoft, henüz bu cihazların neden Microsoft Store’lardan kaldırıldığını açıklamadı. Fakat Verizon’dan gelen bilgiler Lumia 950 XL’nin ağ ayarları ile ilgili bir sorunun olabileceğini akıllara getirdi.

Lumia 950 XL Demo Cihazları Microsoft Store’lardan Kaldırıldı - MaxiCep
 


Üst Alt