>Pessimistic.
Üye
Birazdan gelir alikemalBence ikisini de alma... Ali Kemal seni ikna etmeye calisacak Lumia al diye ama kanma ona
Su an piyasaki en iyi telefon al bence htc one x 1 gb rem var 1500 ghz var 4 çekirdek var 20 mp intenr hizi var
çikacak ipon 5 de onun kopyasi olcak
lumianin daha zamani var
Sağlam,adam gibi bir cihazın olsun istiyorsan kesinlikle Lumia900 al derim.
---------- Eklendi @ 00:03:01 ---------- Yazıldı @ 00:02:09 ----------
Birazdan gelir alikemal
öncelikle 20mp internet hızından kastınız 20mbps ise lumia900ün dual hspa+ ile 42mbps 4g lte ile 50 mbps hızı oldugunu hatırlatırım.quad core tegra3 işlemcili one-x in de qualcomm snapdragon s4 dual core işlemcili one-s karşısında zor anlar yaşadıgını da testlerde ve karşılaştırmalarda görmüştük zaten.tasarım olarak fazla yorum yapmaya gerek yok çünkü tasarım kişiye özgü bir şeydir ama one-x i eline alıp incelemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ergonomi sıfır ve elde rahatsız edici hatları var.özellikle ekran camı ve kasanın birleştigi noktalar aşırı rahatsız edici alıcak olanlar buna dikkat ederek incelerse ne demek istedigimi anlıyacaktır.lumia900 ün tasarımı zaten bütün dünyada kabul görmüş mükemmel ergonomili bir cihaz. tabi bizim yorumlarımız sizin telefonu almanız için yeterli olmamalı o yüzden iki cihazı da elinize alıp incelemeden kesin karar vermemelisiniz.Bu yüzden lumia900 gelene kadar bekleyip birebir karşılaştırma yaparak karar vermelisiniz.çünkü vereceginiz paralar Türkiye de birçok ailenin bir belki iki aylık nafakasıdır ve aldıktan sonra kolay kolay geri dönüşü yoktur.
oyunla vs işim yok diyorsun. Gerisi boş. Lumia 900'ü bekle .
900'ü sabırsızlıkla bekleyeceğim one x rakamlardaki kadar iyi olmadığı tüm dünyada söz konusu ben sapa sağlam arkama baktırmayacak tel isterim beni n8 kadar tatmin edebilecek telefon 900 sanırım
---------- Eklendi @ 02:49:41 ---------- Yazıldı @ 02:44:11 ----------
aynen kardeşim oyunu severim ama pcde bile oynamam sadece ps3 oyunu oynuyorum telefonu oyun için almam çok nete girerim çok konuşurum çok müzik dinlemem kamerayla aram iyi sağlam telefon güven verir sağlamlık önemli plastik telefon kullanmam
bence de HTC ONE X veya Galaxy S3 ikisinden birini seç. Türkiye de 4G yani LTE hizmeti veren operatör yok ve yakın zamanda da gelmeyecek, dolayısıyla Türkiye için lüzumsuz bir özellikden dolayı telefon tercihi yapmak ne derece doğru olur bilemiyorum. Turkcellin bağımsız ölçüm şirketlerine yaptırdığı 3G hız testleri var, gerek Avrupada gerek Amerikada LTE sistemlerinde, Turkcellin 3G hızı amerikalıların 4G (LTe) sinden daha hızlı veri alıp gönderiyor, ama yok telefonumda 4G olsun hava atıcam eşe dosta dersen, dükkan senin.
4g altyapisini uc sirkette hazirladi Turkcell testlerini bile yapmaya basladi 2013 ortalarindan itibaren kullanilmaya baslayacak 2000tl civarinda telefon alicak olan birisi icin bence 4g olmali yoksa bir yil sonra en basit 4g li bir cihazin gerisinde kalir.
bence de HTC ONE X veya Galaxy S3 ikisinden birini seç. Türkiye de 4G yani LTE hizmeti veren operatör yok ve yakın zamanda da gelmeyecek, dolayısıyla Türkiye için lüzumsuz bir özellikden dolayı telefon tercihi yapmak ne derece doğru olur bilemiyorum. Turkcellin bağımsız ölçüm şirketlerine yaptırdığı 3G hız testleri var, gerek Avrupada gerek Amerikada LTE sistemlerinde, Turkcellin 3G hızı amerikalıların 4G (LTe) sinden daha hızlı veri alıp gönderiyor, ama yok telefonumda 4G olsun hava atıcam eşe dosta dersen, dükkan senin.
arkadaşım senin bütün yorumlarını okudum kesinlikle lumia 900 içi boş biri olupta one x veya lumia demiyorum. Senin istediğin herşey lumiada var.
daha iphone 4si geçememiş ama one x inceledim bende bi almancının elinde vardı yarım saat kadar baktım ama zannedersem rakamlarını yansıtmıyor one x tegra3 olup olmadığından hala şüpheliyim sanki okadar yazılı özellik yokmuş gibi ama lumia900 amerika gibi aç gözlü bir milletin beğenisini kazandıysa buda bir faktör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?