Lumia620 dokunmatik ile sorun var bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
Lumia620 dokunmatik ile sorun var bakarmısınız
Arkadaşlar 1 haftadır hep aynı sorunu yaşıyorum;
Telin kildini açtıktan sonra ekran kitlenıyor bir şeye basamıyorum sonra kilidi açıp kapatıyorum duzelıyor ama 10 dakika ıcerınse bu 5 6 defa oluyor.Telefonu hiç bişe basmadan beklıyorum kendıne kendıne bır yerelere giriyor yardım eder misiniz sizdede oluyor mu

serecans

serecans

Üye
valla ben de bi sorun yok ayarları sıfırla istersen

tgoksen1

Üye
    Konu Sahibi
daha başka yokmuuu !!

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
L820 bazen bndede oluyor biri aradığında falan ama bazen işte:)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bende de ara ara oluyor yazılımsal bir problem olabilir dendi.

erknlmn

erknlmn

Üye
bende böyle bi problemle karşılaşmadım yalnız az önce 12-20 dakikalık bi konuşma yaptım kulağımdan çektiğimde ekran geri gelmedi ve bataryayı çıkarmak zorunda kaldım bence telefonu sıfırlamayı dene olmazsa garantiye gönder

skynet

Üye
Çok şükür ki bende öyle bir sorun olmadı

kelebekavcisi

Üye
benim ekranda da aşırı donmalar yaşanıyor. durduk yere donuyor, tuş kilidi açılmıyor açılma sesi geliyor ama ekran hala karartı halinde. bazen ekran kendi kendini kapatıyor açmıyor bataryayı çıkarmam gerekiyor. ve en can sıkıcısı da internetten resimlere bakamıyorum ! herhangi bir sitede gördüğüm resme tıklayınca resmin büyük hali bulanık olarak açılıyor ve yüklenmiyor o şekilde kalıyor. tamam ben telefonu çok hor kullanmış olabilirim ama 5800 a yaptığım eziyetin daha 10 da 1ini bile yapmamışken bu kadar hurda olması normal değil. alacaklara kesinlikle tavsiye etmiyorum, uzak durun.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
o sorun bendede var yazılımsaldır heralde

n000k

n000k

Üye
ekran jelatinleride ekranı etkiliyor arkadaşlar..

darkwaters

Üye
Bende lumia 820 var bu gün bi konu açmıştım Lumia 820 ilginç bi sorun tespit ettim diye benzer problem benimkinde de oldu fakat telefon bilgisayara bağlıyken oldu seninki normal kullanımdayken mi oluyor?
bilgisayara bağlıyken oluyosa benim yaşadığım sorun olabilir.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
lumia 720 kullanıyom deli danalar gibi kullanıyom sorn yok :)

Üst Alt