Dokunmatik ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

aykt

aykt

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekran sorunu
Merhaba arkadaşlar. Telefonu 1 senedir kullanıyorum hiç böyle bir sorun çıkarmamıştı. Dokunmatik ekrana hiç bir şey yapmadığım halde kendi kendine hareketlerde bulunuyor. Örneğin karşılama ekranında takvim widgeti var kendi kendine ona giriyor veya yandaki sekmeye geçiyor, şarkı dinlerken birdenbire şarkı duruyor bir sonraki şarkıya geçiyor sonra bir önceki şarkıya geçiyor baya hızlı bir şekilde. Bende elimde telefonu hayretle izliyorum sanki görünmeyen bir el ekrana dokunuyormuş gibi :). Aynı şekilde menüdeysem sağa sola geçiyor bir yere (oyun,facebook,ayarlar vb...) giriyor. Ama sadece dokunmatik ekran böyle reddetme, arama, tuş kilidi tuşlarıyla ilgili değil. Sizce neden kaynaklanmış olabilir. Servise vermem mi gerekiyor ? Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada telefon wave 723.

ERCANKURTULUS

ERCANKURTULUS

Üye
kardeş anlamam ancak dokunmatiğinde problem var diye düşünüyorum fazla bastırarak kullanmış olabilirsin ondan olmuş olabilir yada düşürme vb servise yolla derim bn

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum ekranda hava boslugu olmus malesef servise gonder

fullwar

fullwar

Üye
Sorun Gorilla glassın üzerindeki kaygan ve iletken yüzeyin aşınması gibi görünüyor. Eğer telefonun ekranına dokunurken ilk aldığınız zamanlardaki o kayganlık ve akıcılığı yaşayamıyorsanız teorim doğrudur. Muhtemelen sanki dokunmatik bir cama değilde normal bir cama dokunuyormuşsunuz izlenimine benziyor. Telefonu eğer cebinizde taşıyorsanız bu durum normaldir. Aynısı başıma geldi. Servise verdim ve ücretsiz koruyucu yüzey değişti.

---------- Eklendi @ 20:30:45 ---------- Yazıldı @ 20:29:58 ----------

Bu olay özellikle eliniz terliyken olur ve yazın çok sorun yaratıyor.

anselmo

Üye
bende de olmuştu wave 2 kullanırken servise vermiştim ekranı değişmişti servise ver bence çok kurcalama

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

aykt

aykt

Üye
    Konu Sahibi
Sorun Gorilla glassın üzerindeki kaygan ve iletken yüzeyin aşınması gibi görünüyor. Eğer telefonun ekranına dokunurken ilk aldığınız zamanlardaki o kayganlık ve akıcılığı yaşayamıyorsanız teorim doğrudur. Muhtemelen sanki dokunmatik bir cama değilde normal bir cama dokunuyormuşsunuz izlenimine benziyor. Telefonu eğer cebinizde taşıyorsanız bu durum normaldir. Aynısı başıma geldi. Servise verdim ve ücretsiz koruyucu yüzey değişti.

---------- Eklendi @ 20:30:45 ---------- Yazıldı @ 20:29:58 ----------

Bu olay özellikle eliniz terliyken olur ve yazın çok sorun yaratıyor.

kardeş anlamam ancak dokunmatiğinde problem var diye düşünüyorum fazla bastırarak kullanmış olabilirsin ondan olmuş olabilir yada düşürme vb servise yolla derim bn

Çok teşekkürler yorumlar için. Bencede kurcalamadan servise versem daha iyi olcak.

Takipçi Satın Al

Üst Alt