Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

n95 niye bu kadar kötülüyorsunuz ben telefonu kullandım çok süper bir kamerası var 5MP hakkını her türlü veriyor
bizde n95 de var ondan söyledim. Lumia 620 de 5 mp ama çok iyi çekiyor. Önemli olan lens ler zaten. Hem oıs da varmış, o yeter bana.

1320 nin daha iyisini isteyen 1520 ye bakabilir... adamlar orta seviye phablet yapmis, pazara iyi girebilmek icin siz kameranin kotulugunden bahsediyorsunuz...

Daha once de dedigim gibi bu telefon phablet isteyip ancak parasi yetmeyenler icin yapilmis bir telefon... ve su hareket bence cok mantikli oldu...

Tepkiler: mtoyanik ve GuiTaRisT111
hay bunlarım pazarıda batsın segmentleri de bize ne ya isteyen istediğini alır kullanır biz sadece yorumlarımızı yaptık bu cihaza 5 mp yakışmadı diye yakıştı diyen arkadaşlar alsın güle güle kullansın.. bu ne ya bazı arkadaşlaro kadar bilmiş lerki sağolsunlar 3310 kullanmayı bile önermişler bize teşekkürler saygı değer arkadaşım
buyur bende sana bi kıyaslama vereyim

ne yaparsan yap asla rakibine ezilme yoksa yenilmeye her zaman mahkum kalırsın tutmuşsun 520 ile 1320 kıyaslamasını koymuşsun bunu düşünmen bile cahilce....

kardeşim sen manyak falan mısın? 520 ile 1320'yi ilk sen kıyasladın ben de sonucunu gösterdim. İstersen o LG G2'yi Lumia 1520 ya da 2520 ile karşılaştıralım? cahil olan sensin bence.

kardeşim sen manyak falan mısın? 520 ile 1320'yi ilk sen kıyasladın ben de sonucunu gösterdim. İstersen o LG G2'yi Lumia 1520 ya da 2520 ile karşılaştıralım? cahil olan sensin bence.
Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, .....
dönersin ........... !
sana daha lafım yok kardeşim..
1520 ni 2520 ni kıyaslama yapacaksan önce rakibini belirle buyur

kendi kendine saçma saçma işler yapma kardeşim. önce 520 ile 1320 yi karşılaştırdın, sonra 1320 ile lg g2 yi karşılaştırdın. hala kendin haklıymış gibi bişeyler gösteriyosun. 1320'nin dengi galaxy megadır.. 520'nin dengi galaxy s3 minidir. lg g2'nin dengi galaxy s4'tür. sen kafana göre kıyaslama yapıp bana cahil diyorsun.

KayraBey

Üye
Kavga etmeyecekseniz laf dalaşı yapmayın

dakamon

Üye
offfffffffff bi bitmediniz

Tepkiler: Dede
Arkadaşlar karşılıklı hakarete varan tartışmalar olmasın.
Konu dışına çıkılmasın.

Tepkiler: Dede

mtoyanik

Üye
benim hayal kırıklığım boyutta oldu 6 inc nedir yaa
ama özelliklerine diyecek laf yok çok iyi gerçekten. kamerayı beğenmeyenler saçma sapan yorum yapacaklarına 1020 yada 1520 ye yönelsinler her yönüyle mükemmel telefon yapsa orta segmente koymaz bu telefonu

MaxipmaN

Üye
3400 mah hariç çöp

Tepkiler: cesurpolis61 ve Dede

mtoyanik

Üye
Ortalık android çöplüğü olmuşken buna çöp demek ...