ON9
Üye
Demek ki ekranlarımızda 3kolon görme ihtimalimiz hala devam ediyor. Sonuçta bu telefonda 720p değil mi?ali kemal abi seni tebrik ediyorumdün fu ll hd konusunda beklenmedik bişey olabilir dedin gerçekten de fu ll hd değil ama 3.kolonlu işler iyice karıştı
aynen devam ediyor gibi. fu ll hd ekrana gelcek demişlerdi şimdi büyük ekranlar dedilerbizide büyük ekran görüyorlarsa gelebilir
Ya adamın kastı 5"+ ise!Mr. Joe twitlemiş. 1080p ile alakalı değil sadece ekran büyüklüğü ile alakalıdır diye
Olsun umut fakirin ekmeğidir.Ya adamın kasta 5"+ ise!
Bir de zaten hali hazırda 1320 dışında 3 kolonlu 1080 p olmayan cihaz yok kiYa adamın kasta 5"+ ise!
beyler bu arada lumia 1320 bin merak edilen ppı sını hesapladım, 208 çıktı. Yani bu kadar büyük ekrana bu kadar az piksel koyunca pikselleri ayırt edebilir miyiz acaba diye düşünenlerin içi rahatlayabilir. İnsanın gözü 229 ppı dan fazlasını algılamıyor. Tabi yakından ve uzaktan fark edecektir , lumia 1320 bin ekranına 30 35 cm uzaktan bakarsak pikselleri ayırt edemeyiz. Çünkü 35 40cm den yukarıdan baktığımızda 200 ppı dan fazlasını algılayamıyoruz. Ama 10 20 cm den bakarsak telefonun piksellerini sayabiliriz.
ya bilmiyorum içimde Bi heyecan var bekleyemiyomHacı boşver bu hesapları, telefonu incele, sonra tartışalımSabırlı ol
ya bilmiyorum içimde Bi heyecan var bekleyemiyombilirsin bu hissi
çok mantıklı. Ayrıca bataryanın çıkarılamıyor olması da kotu yanı olarak görülmemeli zira batarya performansı şaşırtıcı. Dun paylaşmıştım yine paylaşayım. Bu batarya bir günde biraz zor biter.Kötü diyenleri anlamıyorum. Çift çekirdekli işlemci WP8 için yetiyor kardeşlerim. 8 mp kamerası olmalıydı diyen de var. 8 mp kamerası olsa telefon orta seviye olmazdı, fiyatı da uçardı zaten. Adamlar koymuş 6 inç ekranı çift çekirdekli işlemciyi. Üstüne de 1 GB RAM koymuş. Üstüne bir de düşük fiyat vermiş. Makul fiyata 1 GB RAM li WP8... Bu telefon kötü oluyorsa Galaxy Mega kötünün de kötüsü.
Telefon hoşuma gitti. Lumia 620'yi satıp üstüne para koyup bunu almayı düşünüyorum. Tek kötü yanı bataryasının çıkarılamaması. Onun dışında her şey yeterli. Gayet performanslı olacağını düşünüyorum. Sırf 6 inç ekran, 1 GB RAM, 3400 mAh batarya ve uygun fiyatı için alınır.
Lumia 1520 içinse diyecek bir şey yok. Nokia gümbür gümbür geliyor.
5 megapixel mi? Aa, küfür gibi. Sensin 5 Megapixel.
ya anlamadınız mı, bu telefona hakaret ediyoruz nedeni ADININ 1320 OLMASI! adı lumia 725 olsaydı yemin ediyorum yada 629, bir hakaret bile edilmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?