Lumia1020'nin sıradışı kamerasıyla sıradışı testler

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia1020'nin sıradışı kamerasıyla sıradışı testler
Nokia Lumia1020 ile cep telefonu kameralarında yeni bir dönem başlattı. Yeniden keşfedilen zoom,ois ve üstün özellikli camera pro uygulamasıyla bir DSLR fotograf makinesine dönüşen Lumia1020 ile bazı testler yapıldı.

Bu arada lutfen kamera ayarlarınızla oynamayın bu videolarda seyredicekleriniz Lumia1020'ye özel.

VİDEO ZOOM TEST​

[video]http://www.youtube.com/embed/Jn2yLRNyWmg[/video]

GECE VİDEO STABİLİZASYONU​

[video]http://www.youtube.com/embed/Z2cVeyGfDAU[/video]

• Beğen
Tepkiler: Invoke

plenken

plenken

Üye
Bilgi için teşekkürler. Tek kelimeyle muhteşem...
Bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek ülkemize.
Bekleye bekleye bi hal olduk bu arada.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'nın verdigi bilgiye göre 3 çeyrekte satışa çıkıcak. Yani en gec Eylul sonu.

Invoke

Invoke

Üye
Gerçekten iyi çekiyor ama yine de dijital zoom gereksiz, her türlü bozuyor =P

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
serecans

serecans

Üye
on numara olmuş ya ne kadar net zoom yaptığında bile kayıpsız çekebiliyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel telefon doğrusu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi gece çekimleri çok iyiymiş yahu :)

SilentOne

SilentOne

Üye
ne zamanki android biter bnde ozamn win8 ile wp8 e geçerim saygılar writting on operating system Ubuntu:)

gkcll

gkcll

Üye
ne zamanki android biter bnde ozamn win8 ile wp8 e geçerim saygılar writting on operating system Ubuntu:)

bu konuya bu yorum ne alaka

süperbir kamera waybe telefona piyasadeki 2 bin tl lik kamerayı sığdırnış adamlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok teşekkürler,tek kelimeyle harikulade

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
acaba dslr gibi flu falan yapıyormu değişik efektler varmı acaba elimize alıp bakmak lazım iyi olduğu kesin ama profosyonel demim profofgesyonelliğe doğru yürüyenlerin makinası olabilir dijital makinalar L1020 yi görünce terliyecekler o da kuşkusuz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kamera olayını kesinlikle olmuş buluyorum. Kamera kısmından tamam. Videolar çok güzel, gece çekimi çok güzel, zoom bile çok başarılı. Peki ya akıllı telefonda olması gereken diğer olmazsa olmazlar? Onlarıda koysunlar o zaman diyebilirim ki kesinlikle bir RAKİBİ YOK...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ayarlar gayet güzel ben daha önce izledim bunları ama videoları pek çözemiyorum elime alsam rahat edeceğim

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bu kamerayı androide koymaya kalksak 16 gb ram
8 çekirdek ister

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, ÖEY ve Burakkkk250
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Gündüz çekimini çok beğendim ancak gece çekiminde böyle aydınlık cafcaflı yer pek yok bu videoya göre 10 numara olmuş ama biz ülkemizde gece çekim yaptığımızda aynı görüntüyü alırmıyız meçhul bu arada asfalt yolun temizliği parlaklığıda çok hoş kaymak gibi valla...

Üst Alt