LG’nin yeni videosu “G2″nin önemli özelliklerini gün yüzüne çıkartıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Güney Kore’nin Samsung gibi büyük cep telefonu üreticilerinden bir tanesi olan LG, dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi unvanına sahip olmuştu. Optimus Serisi modelleri ile ülkemizde de faaliyetlerini sürdüren firma, geçtiğimiz günlerde de yeni üst seviye amiral gemisi modeli G2‘yi resmi olarak duyurmuştu.

Bir çok tanıtım filmi yayınlayan LG, G2 için yeni bir video daha yayınladı. “LG G2: Product Introduction Video” olarak adlandırılan bu yeni video ile LG G2‘nin önemli özelikleri gün yüzüne çıkartılıyor. Bunlar arasında Quick Remote, Voice Mate, Multi-point AF, OIS Camera, Audio Zoom gibi özellikler yer almakta.

LG G2, 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 400 işlemcili Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinin kullanıldığı LG G2, 2GB sistem belleği yanı sıra 32GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

LG G2‘nin diğer özellikleri ise 13MP arka kamera, 2.1MP ön kamera, Adreno 330 GPU, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, 3.000mAh batarya olarak sayılabilir.

[video=youtube;2oOfIobmBYY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2oOfIobmBYY#t=0[/video]

melisguler

Üye
bende almayı düşünüyorum güzel bir telefon sanırım. fiyatına göre.

respection123

Üye
Ne Kadar Fiyatları?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Eksiği yok diyebilirim. Hem tasarımı hem donanımı oldukça iyi.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacaklar için iyi bir seçenek. Fiyatı iyi olursa tam olur. Muhtemelen 1999:tl: olacak. S4 çıkmasaydı bunu alabilirdim ama şuan S4 tüm isteklerimi karşılıyor G2'de de aynı şeyleri yapacağım sonuçta.

hikmet366

hikmet366

Üye
telefon firmaları samsungdan önce davrandılar hep

- - - Eklendi - - -

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Snapdragon 800 gelince firmalar mecbur cihazları güncellemeye yöneldiler. S4 ve HTC One Snapdragon 600 ile geldiler. Samsung ve HTC diğer firmalar ile yine aynı zamanda Snapdragon 800 platformuna geçecekler. S4 ve One'ın yeni cihazlar ile arasında 5 ay var az değil.

Invoke

Invoke

Üye

Snapdragon 800 gelince firmalar mecbur cihazları güncellemeye yöneldiler. S4 ve HTC One Snapdragon 600 ile geldiler. Samsung ve HTC diğer firmalar ile yine aynı zamanda Snapdragon 800 platformuna geçecekler. S4 ve One'ın yeni cihazlar ile arasında 5 ay var az değil.

Aynen, adamlar işlerini biliyorlar S4 ve HTC One epey sattı ne yapsalardı, o kadar zaman satış yapmadan Snapdragon 800ü mü bekleselerdi. Hem şimdi HTC One Maxx ile Samsungda Note III ile yine devam edecek.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
yeauw

yeauw

Üye
mükemmel görünüyor

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşlar net bilgisi olan varmı türkiyeye ne zaman gelir

fk555897

fk555897

Üye
Telefon çok güzel ama LG'nin reklam yapması gerekiyor.

skylinegti

skylinegti

Üye
lg bu işi iyice başardı birde kendini türkiyede güçlendirebilse...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bunu mu alsam yoksa nexus 5 mi ?
Nexus serisine de iyi alıştım gerçi...

Invoke

Invoke

Üye
Bunu mu alsam yoksa nexus 5 mi ?
Nexus serisine de iyi alıştım gerçi...

Nexus 5 çıksın da abi :D Ama son okuduğum bir kaç yorumuna göre kamera senin için önemli gibi, herhalde bu kamera ve benzeri özellikler açısından daha önde olacak gibi, donanımları da aynı olur büyük ihtimalle, nexus yine google farkını koyar bir de daha ucuz olur gibi geliyor bana...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lg güzel atılımlar yapmakta ...
O yüzden Lg benim için ayrı diğer cihazlara göre . Tasarıma önem veren biri olarak böyle düşünüyorum . :)

Üst Alt