Tavsiye Lumia sının ekranı çizilen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende de çizik var iki tane ne ara nasıl çizildi bilemiyorum

jasonwie

jasonwie

Üye
Bende lumia 520 var. Şu ana kadar çok düştü ama sadece ses açma-kapama tuşunun üzerinde göz ile zor görülen bir çizik var o kadar :D

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

skynet

Üye
İlk çizik koyuyor ama sonrasında alışıyorsun koyverdim gitti :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic ve jasonwie
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Çok geçmiş olsun hocam öncelikle. Yeri değil ama Renault arabalara pek güven olmuyor. Genelleyecek olursam Fransız arabalarına pek olmuyor :) Bende 920 varken baya düşme çizilme testi gibi betona düşürdüm ama çizik bile olmamıştı maşallah. O an baya korkmuştum ama :)

• Beğen
Tepkiler: technocu1
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Benim telefon L520 bende gözüm gibi bakıyorum 7 aydır 0 çizikxxxxx :D kap var jelatin yok

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ne çizikli telefonlar varmış arkadaş. :)) Dostum takma kafana hepimiz çizdirdik. :D Benim çatlağa yakın derin bir çiziğim var sağ üst köşede. Ama telefonun marifetleri sağolsun manyak resim çekimleri ve paylaşımları yapıyorum. Arkadaşlar vaay beee diyorlar. Çizik umurumda bile değil :)

luckysleven

luckysleven

Üye
925 cabuk ciziliyor bendede nasil oldugunu bilmedigim bir cizik var. Hatta gunes altinda bakinca ince ince kilcal cizikler belli oluyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Öncelikle geçmiş olsun diyorum,bende 920 var 10 aydır kullanıyorum,3-4 kere laminant parke üzerine düştü fakat hiç bir şey olmadı,Nokia yı o kadar eleştiririm ama sağlamlık konusunda çok iyi cihazlar üretiyo

Üst Alt