Tavsiye Lumia sının ekranı çizilen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

technocu1

Üye
    Konu Sahibi
Lumia sının ekranı çizilen var mı?
Arkadaşlar 3 hafta önce lumia 925 aldım.Cihaza gözüm gibi bakıyordum.Hatta bişey olmasın diye iş yerine dahi goturmutordum.Bizim buralarda lumia 925 için ekran koruyucu jelatin satılmıyordu.çeşmeden izmire otobandan giderken kaza yaptım.inanın arabaya bişey olmuşmu diye bakmadım telefona bişey olmuş mu diye baktım.telefon el freni ile koltuk arasına sıkışmış ve bu nedenle ekranın hafif köşesinde çok ince bir oluşmuştu.bu olay canımı çok sıktı.sizinde telefonun başına böyle talihsiz bir olay geldi mi?

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Benim ekranda 2 tane çizik var, ikisinin de nasıl çizildiğini bilmiyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
geçmiş olsun ilk olarak ekranın köşesinde çizikmi oldu çok büyük değilse idare etmeye çalış çok sorun oluyorsa ön camı değiştire bilirsin bence hazır çizilmişken biraz daha kullan 3-4 ay falan sonra değiştirirsin yeni taktıgındada jelatin bulursun kesin

Tmobile

Tmobile

Üye
520 yi 6aydır ne kap ne jelatinle kullanıyorum kaç kere taşa düştü sıfır çizik :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Öncelikle geçmiş olsun, benimde Lumia 920 var ve 3 aydır felan jilatinsiz kullanıyorum her hangi bir çizik olmadı.Ama bu ekranlar tanıtımda izledim çok dayanıklı sizin durum baya kötü o zaman

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ben L920 mi alalı 6 ay oluyor birçok kez düştü. Ama hepsinde de jelatin ve kılıf vardı hiç bişi olmamıştı. Ama son düşmesi çok feci ve dehşet vericiydi. Ne kılıf nede jelatin vardı. Bende çok iyi bakıyordum telefonuma o düştüğü günde her şeyi yenileyecektim o yüzden hepsini çıkarmıştımki sakınılan göze çöp batar misali telefon düştü. Ve ekranda 2 adet derin olmak üzere birkaç tane çizik oluştu ama kasa harbiden sağlammış sol alt köşe hafif çizildi sadece. Ben kırılmadığına şükrettim.

pirenuri

pirenuri

Üye
Abicim arabayla kaza yapmışsın telefonu mu önemsiyorsun ? Cana geleceğine mala gelsin. Senden değerli mi ? Geçmiş olsun bu arada

• Beğen
Tepkiler: vefa98, Invoke, GianniInfantino ve 1 kişi daha

technocu1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana verdiğiniz moral ve motivasyon için çok teşekkürler. Dediğim gibi çok ince bir çizik oluştu. En iyisi kafaya takmamak.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Benim ekran çizik doldu, 1 gün E71 ile aynı cebimde durdu, sonuç hüsran.

Kılcallar neyse de matlaşan 2cm uzunluğunda bir kısım oluştu. NL920'mde. :good:

Sıkıntı yapmaya gerek yok ;)

Geçmiş olsun kaza yapmışsınız ama arabaya bakmamışsınız. Size bir şey olmadı inşallah?

Araba ne markaydı? :kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
mat ekran koruyucu ile kapatabilirsin.

sekajmer

sekajmer

Üye
ben bilgisayarımı tamir ediyordum ve epey büyük ve yıldız tornavida ekranın üzeri düştü tamda uç tarafı 15-20cm yukarıdan dedim gitti ekran baktım düştüğü yerde hiç bir şey yok , dedim yok artık çok sağlammış sonra baktım başka yerlerde çizikler oluşmuş o olaydan sonra nasıl olur anlamadım ama. Bir de yere düşürdüm hem de yumuşak zemine ve sağ üst köşe , alt sol, sol orta taraf ezildi . Kısaca 925 çok hassas telefon dikkat etmek gerek diğer lumiaları yere çal gitsin:) bu arada geçmiş olsun iyisinizdir inşallah

pissed26

pissed26

Üye
yeni 925 aldım camı denemek için kamyon kasasına vurdum jelatin kendinden geçti ama ekranda çizik yok 10 lira jelatin parasından olduk :D

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

realname11

Üye
Öncelikle geçmiş olsun hocam bende 925 kullanıyorum ama ne kap var ne ekran koruyucu 1.5 ay oldu hiç özende göstermedim çizilmesin diye ama çizik yok 2 kerede betona düştü elimden.

skynet

Üye
620'yi alalı 8 ay falan oldu ve sadece ekranda 2 kılcal çizik var biri uzun diğeri kısa :ehe

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ben 620 yi aldığımdan beri ekran filmiyle kullanıyorum ne ekranda nede başka yerde hiç hasar olmadı çok şükür

technocu1

Üye
    Konu Sahibi
Benim ekran çizik doldu, 1 gün E71 ile aynı cebimde durdu, sonuç hüsran.

Kılcallar neyse de matlaşan 2cm uzunluğunda bir kısım oluştu. NL920'mde. :good:

Sıkıntı yapmaya gerek yok ;)

Geçmiş olsun kaza yapmışsınız ama arabaya bakmamışsınız. Size bir şey olmadı inşallah?

Araba ne markaydı? :kıskıs:

hocam arabanın markası renault megane dı.Telefonu hep cebimde tutardım. o gün sürücü koltuğunun yanında ki koltuğa koyacağım tuttu. Arabayla bariyere çarptım. Çarpmanın şiddetiyle araba 180 drift yaptı yani döndü. ucuz kurtulduk yani. Allahtan kasko var.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Geçmiş olsun biz de 2 ay öncesinde Polo'yla karşı şeride geçmiştik bariyerler bizi durduramadı :kıskıs:

drkavngrfan

Üye
Lumia 925 kullanıyorum ilk aldığımda çok değer veriyodum çok ilgileniyodum hiç düşürmemeye çalışıyodum 10-15 cm arası bi yerden dustu cam ustu hemen çizildi başka bi zaman tekrar düştü gene çizildi. Acaba bu modelde değilde benim kendi telefonumda sorun var diye düşündüm sizce benim telefonda mı sorun var ?

Üst Alt