Lumia lar kullanıcıları büyülemeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia lar kullanıcıları büyülemeye devam ediyor
Nokia nın Microsoft ile anlaştıktan sonra Windows Phone işletim sistemiyle piyasaya sürdüğü Lumia serisi kusursuz tasarım ve dayanıklılığıyla bir çok kullanıcıyı etkilemiş durumda. Nokia Lumia telefonları bir de kamera özellikleriyle incelemeye ne dersiniz? Soruya cevabınız evet ise buyrun başlayalım;

Nokia nın kamera uzantısı Windows Phone lu cihazınızın normal kamera uygulamasına entegre oluyor ve dört adet yeni fonksiyon kazandırıyor..

Akıllı Grup Çekimi
Hızlı-Çoklu Çekim,
Panorama
Oto zamanlayıcı..

Gelin bu özellikleri videolarıyla inceleyelim..

Akıllı Grup çekimi

[video=youtube;JNv-BpMDAi0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JNv-BpMDAi0[/video]

Videodan da anlaşılabileceği gibi resim çekildiği sıradaki hareketler algılanıyor ve üzerinde oynayabilme imkanı sağlanıyor..

Gelelim panorama ve oto zamanlayıcının birleşiminin bulunduğu videoya..İtiraf etmek gerekirse beni en çok bu özelliği etkiledi..Oto zamanlayıcı ile panoramik çekimler yaparken kamerayı çevirdiğinizde kamera otomatik olarak çekimleri yapıyor ve çektiği görüntüleri tek resimde birleştirip size sunuyor buyrun izleyelim..

[video=youtube;RupEbiefeYk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RupEbiefeYk[/video]

Videoları izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.. Sürç-i lisan ettiysek affola.. İyi forumlar..

theposies

theposies

Üye
vay be çok iyi :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Güzel şu panoroma hoşmuş hava atmaya bire bir.:naughty:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen hünkarım birleştirip tek resim yapıyor hoşuma gitti benim de :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia nin windows phone icin gelistirdigi yazilimlar fark yaratmaya devam ediyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen öyle abi diğer windows phone kullanıcıları bundan yararlanamıyorlar..Nokia WP konusundaki ayrıcalığını iyi kullanıyor ve çok iyi pazarlıyor..

---------- Eklendi @ 16:30:20 ---------- Yazıldı @ 16:29:24 ----------

Bir de Ali abi videodaki mağazayı görüyor musun ? Biz de bu kadar güzel mağaza yok.. .ne teknosa ne electro ne mediamarkt alayı tırişka

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu magaza konusunu daha once de tartismistik nokia Turkiye'ye de ilettim calismalarimiz var dediler bakalim bekliyoruz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Videodaki mağaza nokia shop değil abi baksana sony htc falan var.. Birtane adam gibi nokia shop şart ama ya insan önünden geçerken giresi gelmeli

Türe

Türe

Üye
Ben anlayamadım :(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Süleyman şöyleki adam mekandaki 3 farklı yerin resmini çekiyor program çekiyor daha doğrusu otomatik sonra onları birleştirip tek resim haline getiriyor

doctorrr

doctorrr

Üye
ya şunun gibi orjinal güzel uygulamalar çıksında şu android mors olsun D:

turker10

turker10

Üye
ben herşeyi anladım da bu özellik hiç yokmuş ta yeni çıkan bi özellikmiş gibi ortaya koymuşlar onu anlamadım. ben s2 de programlarla hemde 4-5 farklı programla yapıyorum hemde çok iyi yapanı var ve 4.0.4 te ise kamerada kamera video ve panorama üçü bir arada geliyo direk... bence bu çok abartılacak bir durum değil...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abartmadık ve herhangi bi sistem veya telefonla da kıyaslamadık. Bu sistem symbianda da var.

Eykul

Eykul

Üye
Heryer Lumi olmus kafayi yiyecegim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok güzelmiş be.

turker10

turker10

Üye
bak demiştim anlaşamıyacaz diye....:ehe

tüm yorumlarımı değiştirdim kabul et yorumum: vaybe lumiaya bak süper özellikmiş....:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben kısa sürede şu forumda bir çok kişiyle konuştum anlaştım abi edindim kardeş edindim yüzyüze görüştüm yemeklerini yiyip kahvelerini içtim sorun bende olmasa gerek..

turker10

turker10

Üye
tamam çıkış yolu bulabileceksek onuda kabul ediyorum sorun bende....:bilmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşver olan olmuş boşgeç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt