İpucu Lumia Jailbreak Gelişimi Hakkında Fikirleriniz 520 Başarılı olundu

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Jailbreak Gelişimi Hakkında Fikirleriniz 520 Başarılı olundu
Bu konuyu okuyan arkadaşlardan ricam konuyla ilgili yorum ve fikirlerini paylaşmalarıdır.

Konudan bahsedicek olursak hepimiz çinli poundsoul ekibinin videosunu defalarca izlemişizdir.
Bende en son o video'yu izlediğimde birşeyleri farkedip aklıma bir fikir geldi
1.Vidyoda adam usb telefonu bağladığında ilk bilgisayarın sağ üst kısmında iki bildirim çıkıyor hani androidli tablerde geliştirici seçenekleri kısmında "USB hata ayıklaması"nı etkin hale getirin seçeneği açık yaptığımızda usb ile bilgisayara bağladığımızda iki adet sürücü görürüz aynı onun gibi seçenek çıkıyor yanlış görmediysem
2.telefon hafızasına girildiğinde bir çok klasor bulunuyor biraz araştırma yaptım şuanda romu açabiliyoruz ama yeniden paketleyemiyoruz
3.ancak poundsoul ekibi acaba sistem klasörleriyle ve kayıt defterini düzenleyip telefona atmış olabilirmi ?
yani sisteme erişemeyip böylece telefon hafızasına sanal yada ufak çaplıda olsa sistemi entegre etmiş olamazlar mı ? kendim böyle birşeyi denedim ama farkettiğim telefon hafızası korumalı içerik uyarısı veriyor belkide o yüzden başarılı olamadım sizin var mı fikirleriniz yada bir yönteminiz ?
klsörler bunlar resime ekleyemedim ama Microsoft klasörüde var

arkadaşlar buda örneği bir lumia 520 üzerinde jtag yönetimiyle unlock olmuştur..

Son düzenleme:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
jailbreak yokki gelişsin :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Daha jailbreak (HACKLEME) Çıkmadıki :sirit:

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
izlediğimiz vidyo yalan mı ? ayrıca huawei için çıkan jailbreak aracın yakında nokia için çıkalabilceği üzerinde tartışmlar yorumlar var huawei ile nokia romların uzantıları aynı FFU

Son düzenleme:

capkino06

Üye
izlediğimiz vidyo yalan mı ? ayrıca yakında huawei için çıkan jailbreak aracın yakında nokia için çıkalabilceği üzerinde tartışmlar yorumlar var huawei ile nokia romların uzantıları aynı FFU
"vidyo" değil "video" Türkçemizi düzgün kullanalım lütfen. Yanlış anlama sadece uyarmak için söyledim. :)

TurboCall

TurboCall

Üye
"vidyo" değil "video" Türkçemizi düzgün kullanalım lütfen. Yanlış anlama sadece uyarmak için söyledim. :)

Forumdaki Bu Ara Türkçe Modasıda Çok Çoğaldı ::))

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
sorun değil :) amaç bildiklerimizi konuşmak paylaşmak ama seviyemizi koruyarak

capkino06

Üye
Forumdaki Bu Ara Türkçe Modasıda Çok Çoğaldı ::))

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Sadece uyardım. ;) Sende her kelimenin baş harfini büyük yazıyorsun mesela son bir kaç mesajdır dikkati mi çekti. :)

ErenMSC

Üye
Başlamak , bitirmenin yarısıdır :)

• Beğen
Tepkiler: byibo
Murat Alper

Murat Alper

Üye
daha jailbreak çıkmadı :sirit:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
herkes daa jaıl brek çıkmadı dıorda arkdaş bırşeylerı geliştirmeye çalısıor yardım ıstıor sız ne yazıorsunuz belkı o çıkartcak

• Beğen
Tepkiler: remzi33
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
jailberak ne? :zzz:

serverfun912

serverfun912

Üye
Az kaldı hackerler çalışıyor umarım en yakın zamanda hacklenir tabiki güvenlik açısından değil sadece kişiselleştirilebilirliğin önünü açsınlar yeter.Bu arada türkçemizi güzel kullanmaya alıştıralım kendimizi bu sayede her yayımcı türkçe dil desteğini getirmek zorunda kalır veya satış yapamaz Türkiyede :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Az kaldı hackerler çalışıyor umarım en yakın zamanda hacklenir tabiki güvenlik açısından değil sadece kişiselleştirilebilirliğin önünü açsınlar yeter.Bu arada türkçemizi güzel kullanmaya alıştıralım kendimizi bu sayede her yayımcı türkçe dil desteğini getirmek zorunda kalır veya satış yapamaz Türkiyede :)
Windows phone 8.1 ile sistemin kodları daha da güvenlik engeli gelir .:D.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
hiç bişey imkansız değildir :) bütün wp8 cihazlara gelicek olan güncelleme htc samsung huawei hepside neredeyse romları kişiselleştirildi bir Nokia kaldı :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eğer öyle birşey imkanı olursa direk kulaklık ses seviyesinin arttırılması taraftarıyım..aynı symbian'da yaptığımız changesoundparameters patchi gibi

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
şuan jtag denemeleri yapılıyor nokia lumia 520 üzerinde gelişmeler vararkdaşlar lumia 520 üzerinde jtag yöntemi başarılı olunmuştur bilgilerinize sunulur :)

• Beğen
Tepkiler: afwerker

Üst Alt