ardacumhur
Üye
Bir şey değişmez ya uğraştığına değmez de ne hata veriyor
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Bir şey değişmez ya uğraştığına değmez de ne hata veriyor
peki naısl yapabileceğim hakkında bilginiz var mı?Güncelleme bazen kafasına göre sıkıntı yapıyor 2 fark var Türkcell zil sesi ve resmi diğer her şey aynı diğerini de denedim ben gerçekten fark yok aynı hata birinde daha var forumlara baktım ingilizce Google translate ingilizcesi ile bir yere kadar
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun...mrb,
multi software updater , buna giremiyorum arkadaşlar..üyelik istiyor"sign in"...
ayrıca programın telefonu gördüğünü belli eden bir almet varmı?
Benim Lumia 920 "Nokia" yazısında kaldı ve zerre ilerlemiyor. 10-15 kere ses kısma+power cart curt yaptım ama sürekli aynı. Bunu nasıl çözebilirim arkadaşlar saatlerdir uğraşıyorum yardım edin
iki seçenek var ya servise veya Nokia care noktalarına götürüp yazılım yukleticeksin ya da Flash atıcaksın.
Ah Türkiye'de olsaydım şimdiHollanda'ya telefon gelmedi daha Nokia mağazası falanda yok burda, ne yapıcam bilmiyorum..
merhaba arkadaslar bır yardım edebılırmı?
bende suan lumia 800 var navifirm acıyorum telefon modelını secıyorum sürümü seçiyorum ancak türkiye bulamadığım ıcın yapamadım hangısını yapıcam bırı yardım edebılırmı?
lumia800 için Türkiye varyantı yok. İngiltere veya Finlandiya Country varyant öneririm sana.
herhangi bir sıkıntı yaşamam degılmı UK secersem
aslinda naviden ugrasmana gerek yok. Nokia care suite ile cok kolay yukseltebilirsin. Zatem romu da kendisi seciyor.
baglantiyi kurduktan sonra toolsdan downloada girip cihazin guncel yazilimini indir. İndirme bittikten sonra sag alttan offline yapip,nokia software updater'i ac. Cihazin tanimli ve yazilim secili gozukur. Yazilim kodunun hemen sagindaki play işaretine tikla 8-10 dakika icinde işlem tamam.
baglantiyi kurduktan sonra toolsdan downloada girip cihazin guncel yazilimini indir. İndirme bittikten sonra sag alttan offline yapip,nokia software updater'i ac. Cihazin tanimli ve yazilim secili gozukur. Yazilim kodunun hemen sagindaki play işaretine tikla 8-10 dakika icinde işlem tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?