_Shinku_
Üye
1520 için az önce bir güncelleme geldi bana finlandiya romu denim var ama ne olduğunu anlayamadım bi türlü.
Kontrol ettim de bende yok 1520 Finlandiya romu yüklü.
1520 için az önce bir güncelleme geldi bana finlandiya romu denim var ama ne olduğunu anlayamadım bi türlü.
Kaynak?denim bu hafta sanırım perşembe cuma yine dağıtılacak bazı ülkelere ...
O ilk 10-15 gün olur öyle. Toparlar sonra.Bu arada 1520 ye denim güncellemesinden sonra batarya %15-20 daha hızlı gidiyor. Arka plan uygulamaların hepsi kapalı ve aynı şekilde hatta daha az kullanıyorum :P
Slow MOSHION a koptumBence bu kadar beklenmeye değecek kadar sağlam bi Güncelleme degil bi tek hey cortana komutunu bekliyorum kamera kendi fikrim şu an çok iyi ve lumia captureylede 1080 P videoları ayıklayıp gene anı yakalayabiliyorsun ki bence video ile anı yakalamak çok saçma camerada gelecek tek şey rich capture kaldı ben hala daha iyi donanımlarla neden hızlı resim alamıyoruz onu merak ediyorum yani karşılaştırmak gibi olmasın ama hadi 2 snyede odaklandın bari Basılı tutunca yardır git iphonenin camerası daha üstün degil sonuçta ve donanıma rağmen Slow moshion neden yok bence en büyük eksikler bunlar

Çaktırma ipad Vakası hahahaSlow MOSHION a koptum![]()

Katılıyorum video yazılımı ÇÖPKesinlikle, 4K yerine en az 60 fps video ayarı gelmesi lazım. Telefonda oıs (optik sabitleyicisi) olmasına rağmen videoda tekliyor, yani fps nin düşük olması yüzünden çok az takılıyor gibi gözüküyor. Bize ı phone 6 gibi 240fps olsa çok çok çok daha güzel olurdu... 4K gereksiz bence.
1020 tamamen ileri görüşlülükte yapılan büyük bir hatanın ürünüdür. Böylesine muazzam bir kameraya 2gb ram ile destekleyebileceklerini sandılar. Yazık oldu. 808 den biraz daha iyi oldu sadece. GÜncel donanımlardan dolayı 808 e nazaran. Bari şimdi çıkaracakları 1020 üst modeli, en yüksek donanımlarla sunsunlar. Ama bence sunarlarsa kesin snap 801ac ile çıkartırlar. 805 bile koymazlar. Bakalım. Ben Açıkcası 64 bit işlemcilere geçilmesi taraftarıyım. İşin 64 bitinden ziyade çok gelişmiş 4g altyapısı getiriyor yeni nesil snapdragon işlemciler.Nokia maalesef en çok övündüğü ve güvendiği kamera olayında da diğer firmaların gerisinde kaldı maalesef,bende 1020 var ama destek yok.
Aynen öyle övündüğümüz bir tek o vardı onuda kaptırdıkNokia maalesef en çok övündüğü ve güvendiği kamera olayında da diğer firmaların gerisinde kaldı maalesef,bende 1020 var ama destek yok.
Lumia 1320 kullanıyorum ve şuan güncelleme geldı yeterli batarya olmadığından bekletiyo şuan nedir acaba ?