Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu arada 1520 ye denim güncellemesinden sonra batarya %15-20 daha hızlı gidiyor. Arka plan uygulamaların hepsi kapalı ve aynı şekilde hatta daha az kullanıyorum :P

braayn

braayn

Üye
denim bu hafta sanırım perşembe cuma yine dağıtılacak bazı ülkelere ...

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu arada 1520 ye denim güncellemesinden sonra batarya %15-20 daha hızlı gidiyor. Arka plan uygulamaların hepsi kapalı ve aynı şekilde hatta daha az kullanıyorum :P
O ilk 10-15 gün olur öyle. Toparlar sonra.

oznkrts

oznkrts

Üye
Bence bu kadar beklenmeye değecek kadar sağlam bi Güncelleme degil bi tek hey cortana komutunu bekliyorum kamera kendi fikrim şu an çok iyi ve lumia captureylede 1080 P videoları ayıklayıp gene anı yakalayabiliyorsun ki bence video ile anı yakalamak çok saçma camerada gelecek tek şey rich capture kaldı ben hala daha iyi donanımlarla neden hızlı resim alamıyoruz onu merak ediyorum yani karşılaştırmak gibi olmasın ama hadi 2 snyede odaklandın bari Basılı tutunca yardır git iphonenin camerası daha üstün degil sonuçta ve donanıma rağmen Slow moshion neden yok bence en büyük eksikler bunlar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bence bu kadar beklenmeye değecek kadar sağlam bi Güncelleme degil bi tek hey cortana komutunu bekliyorum kamera kendi fikrim şu an çok iyi ve lumia captureylede 1080 P videoları ayıklayıp gene anı yakalayabiliyorsun ki bence video ile anı yakalamak çok saçma camerada gelecek tek şey rich capture kaldı ben hala daha iyi donanımlarla neden hızlı resim alamıyoruz onu merak ediyorum yani karşılaştırmak gibi olmasın ama hadi 2 snyede odaklandın bari Basılı tutunca yardır git iphonenin camerası daha üstün degil sonuçta ve donanıma rağmen Slow moshion neden yok bence en büyük eksikler bunlar
Slow MOSHION a koptum :D:D

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve oznkrts
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kesinlikle, 4K yerine en az 60 fps video ayarı gelmesi lazım. Telefonda oıs (optik sabitleyicisi) olmasına rağmen videoda tekliyor, yani fps nin düşük olması yüzünden çok az takılıyor gibi gözüküyor. Bize ı phone 6 gibi 240fps olsa çok çok çok daha güzel olurdu... 4K gereksiz bence.

• Beğen
Tepkiler: _Shinku_
oznkrts

oznkrts

Üye
Kesinlikle, 4K yerine en az 60 fps video ayarı gelmesi lazım. Telefonda oıs (optik sabitleyicisi) olmasına rağmen videoda tekliyor, yani fps nin düşük olması yüzünden çok az takılıyor gibi gözüküyor. Bize ı phone 6 gibi 240fps olsa çok çok çok daha güzel olurdu... 4K gereksiz bence.
Katılıyorum video yazılımı ÇÖP

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben 4k falan gelmiyor diye üzülmüyorum . Telefonu aldığımdan beri 1 yıla yakın oldu . 3-4 kez belki kullanmışımdır video çekimini . Ama hdr ve rich capture gelsin isterdim 1020 ye .

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia maalesef en çok övündüğü ve güvendiği kamera olayında da diğer firmaların gerisinde kaldı maalesef,bende 1020 var ama destek yok.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, SamilGoktas ve kaygisiz43
dakamon

dakamon

Üye
Nokia maalesef en çok övündüğü ve güvendiği kamera olayında da diğer firmaların gerisinde kaldı maalesef,bende 1020 var ama destek yok.
1020 tamamen ileri görüşlülükte yapılan büyük bir hatanın ürünüdür. Böylesine muazzam bir kameraya 2gb ram ile destekleyebileceklerini sandılar. Yazık oldu. 808 den biraz daha iyi oldu sadece. GÜncel donanımlardan dolayı 808 e nazaran. Bari şimdi çıkaracakları 1020 üst modeli, en yüksek donanımlarla sunsunlar. Ama bence sunarlarsa kesin snap 801ac ile çıkartırlar. 805 bile koymazlar. Bakalım. Ben Açıkcası 64 bit işlemcilere geçilmesi taraftarıyım. İşin 64 bitinden ziyade çok gelişmiş 4g altyapısı getiriyor yeni nesil snapdragon işlemciler.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin ve Esendağlı
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aynen öyle övündüğümüz bir tek o vardı onuda kaptırdık

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben kamera kullanan biri değilim genelde ama denildiği gibi sorunlar var ise 4K gibi göz boyama yerine sorunlar çözülmesi daha iyi olurdu sorunlu bir yazılıma en son teknoloji dediğim 4K daha HD bir çekim olmasada olur ben her zaman teknolojinin yaygın kullanılırlığına bakarım örn bu telefonlardan hafıza sorunu olmadığını farz edelim bir iki saat kesintisiz video çeksek bile TV yok yani kaçımızın evinde var yada daha TV ler yeni çıktı çıkar çıkmaz hadi alamayız sadece 4K saçmalık

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 520 italya için denim gelmiş fakat denetleme yaptığımda güncel uyarısı veriyor cyanda italya romu kurmuştum şuanda pfd yüklü yine aynı sorunlarmı var acaba pfdler için yoksa telefonda bölgeyi italyamı yapmam lazım

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
Yav bizim üvey evlat çoğu ülkede almış denimi

123456789ufuk

Üye
Lumia 1320 kullanıyorum ve şuan güncelleme geldı yeterli batarya olmadığından bekletiyo şuan nedir acaba ?

...decode...

...decode...

Üye
Lumia 1320 kullanıyorum ve şuan güncelleme geldı yeterli batarya olmadığından bekletiyo şuan nedir acaba ?

Eğer önizleme kullanmıyorsanız ve klavye ayarlarından başka bir dil eklemediyseniz Denim olabilir.

versino2

versino2

Üye
Ne zaman gelecek bu bekle bekle öldük be kardeşim.Gerçi 925 e kamera uygulamaları gelmeyecek ya neyse

Üst Alt