skynet
Üye
Evet denim kullanıyorum ve öncekine göre batarya daha iyi gidiyordenim mi kullanıyorsun? dün biri daha dedi batarya düzelmiş diye gerçekten baya fark var mı ya![]()

Evet denim kullanıyorum ve öncekine göre batarya daha iyi gidiyordenim mi kullanıyorsun? dün biri daha dedi batarya düzelmiş diye gerçekten baya fark var mı ya![]()

Evet denim kullanıyorum ve öncekine göre batarya daha iyi gidiyor![]()

Wifi açık,arka planda ise whatsapp,müzik,internet explorer,mağaza,mytube,#1toolkit,here drive+,takvim izin verili durumda gece yatarken %100 bıraktım sabah yine %100'düpeki bişey sorcam pfd de ve cyan'da boşta bile kendi kendine düşüyodu denimde böyle bir sorun var mı? cidden bu sorun düzeldiyse yemişim kamerasını beklerim ben uslu uslu.![]()
![]()

Wifi açık,arka planda ise whatsapp,müzik,internet explorer,mağaza,mytube,#1toolkit,here drive+,takvim izin verili durumda gece yatarken %100 bıraktım sabah yine %100'dü![]()
Telefon güncellemelerini kontrol ediniz.Bu arada denim ile birlikte benim telefonda kılavyede swype ve tahmin/kelime duzeltme/ ekleme ozelliği gitti..
Linke tıklayıp yüklemeyi denediniz mi ?Ya beyler lumia camera yuklu olarak geldi ama sildim şimdi tekrar yukleyemiyorum ne yapmam lazım? Mağaza da yok diyor yardım edin çıldıracağım. Sırf kamera için rom attım telefonuma. Neden sildin diye sormayın
Güncellemeler tamdı da, telefona format attım şimdi düzeldi.Telefon güncellemelerini kontrol ediniz.![]()
Format atmamla birlikte lumia camera geri geldi. Linke tıklayınca "bu öge mağazada yok" diyorLinke tıklayıp yüklemeyi denediniz mi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar söyleyen oldu mu bilmiyorum ama herkesin istediği bir özellik gelmiş DENİM ile
Arkadaşlar söyleyen oldu mu bilmiyorum ama herkesin istediği bir özellik gelmiş DENİM ile

Gdr 1 değil sanırım blackbu özellik yanlış hatırlamıyorsan ya blackde yada gdr1de gelmiştir
çoktan beri var buArkadaşlar söyleyen oldu mu bilmiyorum ama herkesin istediği bir özellik gelmiş DENİM ile

Arkadaşlar bir süredir uzağım gelişmelere ama Lumia 925 e güncelleme geldi mi?

1520 için az önce bir güncelleme geldi bana finlandiya romu denim var ama ne olduğunu anlayamadım bi türlü.