Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
L 920 yi iki yıldan fazla zamandır kullanıyorum.
Her bakımdan müthiş bir telefon.
Tek hoşlanmadığım yanı ekranının biraz bombeli olması..
Koruyucu jelatin fazla dayanmıyor.
Tabi bu arada L 735 ile L 640 serilerini de unutmamak lazım..
Ben de bu ara L 640 XL i bekliyorum, bununla ilgili tek dezavantaj olarak gördüğüm eksiklik te harici bellek in 8 GB olması durumu.
Bugün bir yerde L 735 in 1 haftalık kullanılmışını 500./TL gördüm..
Nedense hızlı bir düşüş sergiliyor..
L 920 yi iki yıldan fazla zamandır kullanıyorum.
Her bakımdan müthiş bir telefon.
Tek hoşlanmadığım yanı ekranının biraz bombeli olması..
Koruyucu jelatin fazla dayanmıyor.
Tabi bu arada L 735 ile L 640 serilerini de unutmamak lazım..
Ben de bu ara L 640 XL i bekliyorum, bununla ilgili tek dezavantaj olarak gördüğüm eksiklik te harici bellek in 8 GB olması durumu.
Bugün bir yerde L 735 in 1 haftalık kullanılmışını 500./TL gördüm..
Nedense hızlı bir düşüş sergiliyor..
L 535
tasarruf modunda iken(2 gün gidiyor)
Bazı uygulamaları o moda rağmen açık tutturuyorum(Live Tile Clok gibi)
Benim için şarj çok önemli. Sürekli elimde şarj kablosu priz arar durumda kalmak hoşuma gitmiyor.
Daha fazla şarj gider diye Lumia 640 XL almayı düşünüyorum.
Çok doğal kardeşim. O zamanlar hesap makinesi kullanıyorduk. Sene 2012'nin son çeyreğiydi o zamanlar.
sahanemir
Üye
şu an mutluyum insider,in son güncellemesi,nden sonra şarz suresinden, ama biraz oyun oynasam çabuk bitiyor başka da.sıkıntım yok kendi kullanımıma Göre 2gunu bulur .L930.
Dtn
Üye
Benim 920 ile 3g-internet hep açık, arada oyun oynarım, whatsapp-internet aktif kullanım ile 12 saat ortalama, daha az kullanırsam falan en fazla 16.
ON9
Üye
920 ile ilgili olarak bir günde iki kere etsem yeridir ama kıyamıyorum namussuza. Sabahları 2-3e kadar birkaç görüşme ve 15-30 dakika cepten internet. 3'ten sonra da 3-4 saat cepten internet kullanınca %10-15'lere iniyor. Bu arada telefonu sürekli olarak tasarruf modunda kullanırım. Toplamda 4-5 saat gider anlayacağınız.