muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
8x htc icin bitti ayrica indirimin son 3 gunu. Ben lumia bakicamKardeşim L820 yi al tek sıkıntı şarj suresi olmadı kesinlikle şu 649₺ lik HTC 8X indiriminden yararlan. Biz kardeşime alacağız. O telefonun normal fiyatı 1300-1400 TL.
Yorum icin tesekkur ederim ama o kadar para verince insan kutuyu kendisi acmak istiyor yaİkinci el 925 bak
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yorum icin tesekkur ederim ama o kadar para verince insan kutuyu kendisi acmak istiyor ya
625 mi var sizde?bildirim sorunu şu an için kalmadı. tapatalk tan da son güncelleme ile bildirim gelmeye başladı. 8.1 tam surumden sonra buyrun telefonlar için hem kamera algoritmaları mukemmelleşecek hemde batarya sureleri uzayacak diye düşünüyoruz. wp işletim sistemi ve 625 920 925 hakkında her türlü bilgi verebilirim ama 720 hakkında benim de bir bilgim yok.
On kamerasi arka kamerasi ve oyunlarda performansi nasildi?şu an 925 kullanıyorum ama 625i de kullandım şu an ev arkadaşıma verdim o kullanıyor
Vay be galiba windows phone a iyi bir baslangic olur 625?kamera idare ederdi. gece çekimi kotu ama gündüz oldukça kullanışlı. oyunlarda bir takılma görmedim ama pc remote adlı bir program var. onda biraz takılma yaşadım. ancak 1gb uyumlu oyunlar yuklenemiyordu. ama sırf şarj ömrü yüzünden bile tercih edilebilir. 3gunu çok rahat çıkarıyordu. 3g açık ve aktif kullanımda.
Discovery gibi tahminen o da bana yeter zatenbence olur. ekranı da büyük. ama ekran kalitesi yüksek değil ips olduğu için. tabi 925in gorilla glass3une kıyasla.,
İnsallah yakinda kavusurumdenilebilir. başlangıç için oldukça uygundur bence
İnsallah bi arkadasta bi kac resim aticakti onuda bekliyim.hayırlı olur inşallah
Yani ikinci elde pek sansi yok diyosun?ama ilerde telefonu değiştirmek yada model yukseltmek istersen sıkıntı olabilir. çunku pek bilinen bir model dğil. bana kalırsa elden ikinci el bulursan öyle al. yada sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?