Bu görseler önümüzdeki günlerde çıkacak 950 ve 950XL hakkında Microsoft'un Meksika'daki personeline verdiği eğitimden...
Slaytları izlerken elemanlardan biri gizlice çekmiş.
Lumia 950XL'de 3300 mAh batarya var.
Bence cihazlar oldukça güzel...
Continuum dock denilen şeyin resmi adı Microsoft Display Dock imiş. (Söylenenlere göre epey marifetli bir cihaz)
Umarım fiyatları uygun olur.
Aksesuarlı 2800, aksesuarsız 2300...Microsoft Display Dock = 200 $ tahminim bu yönde ve bu cihazlar TR 2800-3000 Tl olur sanırım özellikle 950 XL
2800 ₺ olursa eğer hiç piyasaya girmesin :-)Microsoft Display Dock = 200 $ tahminim bu yönde ve bu cihazlar TR 2800-3000 Tl olur sanırım özellikle 950 XL
bu fiyata çıksın dişimi kırarımMaximum fiyat 1500-1600 olmalı 950 XL için
tabi gönül ister ki bu fiyattan olsun ama zor ayrıca ülkemizde aksesuarlı olarak satılacağını hiç sanmıyorum.Şuanda 1520 bu fiyatlarda,keşke olsa ama hiç mi hiç sanmıyorum .Maximum fiyat 1500-1600 olmalı 950 XL için
Benim de sarı ve yeşil olanıBaslarda pek begenmemistim, ama niyese beyaz olani hosuma gidiyor artik

Eğer o fiyatta yapmazlarsa büyük hata yaparlar kimse şu aşamada bi wp li cihaza 1500-1600 üstü para vermez,hatta o fiyattan çıksa bile kaç tane satılır şüphelibu fiyata çıksın dişimi kırarımtabi gönül ister ki bu fiyattan olsun ama zor ayrıca ülkemizde aksesuarlı olarak satılacağını hiç sanmıyorum.
Amiral gemi bekleyenlere hayırlı olsun iris tarayıcı sadece windows Hello içinse eğer bence boşuna konulmuş ama ekstra selfi vb özellikler içinde kullanılacaksa ozaman işler değişir.Merak ediyorum 950 ve 950 XL hangi fiyat bandında olursa alan olur ?
Cihazın satıp satmayacağını bence belirleyici olacak olan, w10m nin neler sunacağı, hangi yeniliklerle ve özelliklerle geleceğidir.Eğer o fiyatta yapmazlarsa büyük hata yaparlar kimse şu aşamada bi wp li cihaza 1500-1600 üstü para vermez,hatta o fiyattan çıksa bile kaç tane satılır şüpheli
yanından bile geçmiyor abi nasıl benzettin zenfona? zenfone bildiğin lg g serisi çakması telefonlar.Dizaynları Asus'un Zenfone serileriyle aynı duruyor. Üst ve alt bölgeleri.
Sistem belli zaten fazla bişey beklemeyin artık,sistem ekstra özelliklerle gelse bile o mağazanın 1-2 ayda eksiklerini kapatması imkansızCihazın satıp satmayacağını bence belirleyici olacak olan, w10m nin neler sunacağı, hangi yeniliklerle ve özelliklerle geleceğidir.
MS mobile konusunda yavaş ilerlemek istiyor ben MS'den hızlı bir atak veya diğer platformlar arasındaki farkı kapatmak için çaba vs beklemiyorum.Geçenlerde satya nadella yanlış hatırlamıyorsam yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz demişti.Ben ms nin bu bizim kullandığımız w10 a güvenerek bu kadar yatırım yaptığına inanmıyorum.kesinlikle birşeyler yapacaktır, ama neler yapacak derseniz, işte bunu bende bilmiyorum![]()