Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
bu sefer ince bir cihaz çıkartıyorlar gibi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şimdi bunlar amiral gemi diye geçicekte kamera 20 mp de kalmış.Eğer bizimki gibi netlikde filan sorun olursa bu telefonlar diğer amiral gemilerin kameralarıyla yarışamaz . Hele ki sony'nin çıkardığı en son ki telefonla hiç yarışamazlar

braayn

braayn

Üye
continuum özelliğini kullanabilmek için ekstra dock almak lazım sanırım .Benim ilgimi pek çekmedi buyrun sizin olsun. Bu cihaz ekimde tanıtılırsa aralık sonu ocak 2016 başı TR ancak gelir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu görseler önümüzdeki günlerde çıkacak 950 ve 950XL hakkında Microsoft'un Meksika'daki personeline verdiği eğitimden...
Slaytları izlerken elemanlardan biri gizlice çekmiş.

Lumia 950XL'de 3300 mAh batarya var.

Bence cihazlar oldukça güzel...
Continuum dock denilen şeyin resmi adı Microsoft Display Dock imiş. (Söylenenlere göre epey marifetli bir cihaz)

Umarım fiyatları uygun olur.

braayn

braayn

Üye
Bu görseler önümüzdeki günlerde çıkacak 950 ve 950XL hakkında Microsoft'un Meksika'daki personeline verdiği eğitimden...
Slaytları izlerken elemanlardan biri gizlice çekmiş.

Lumia 950XL'de 3300 mAh batarya var.

Bence cihazlar oldukça güzel...
Continuum dock denilen şeyin resmi adı Microsoft Display Dock imiş. (Söylenenlere göre epey marifetli bir cihaz)

Umarım fiyatları uygun olur.

Microsoft Display Dock = 200 $ tahminim bu yönde ve bu cihazlar TR 2800-3000 Tl olur sanırım özellikle 950 XL

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Fiyat konusunda Microsoft sağlam bir politika izlemeli ki piyasaya biraz canlılık gelsin. Eğer iPhone ile yarışmaya kalkarsa millet kolunu yalayıp gereken cevabı verir

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: symbianbelle
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Dizaynları Asus'un Zenfone serileriyle aynı duruyor. Üst ve alt bölgeleri.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Maximum fiyat 1500-1600 olmalı 950 XL için

braayn

braayn

Üye
Maximum fiyat 1500-1600 olmalı 950 XL için
bu fiyata çıksın dişimi kırarım :) tabi gönül ister ki bu fiyattan olsun ama zor ayrıca ülkemizde aksesuarlı olarak satılacağını hiç sanmıyorum.
Amiral gemi bekleyenlere hayırlı olsun iris tarayıcı sadece windows Hello içinse eğer bence boşuna konulmuş ama ekstra selfi vb özellikler içinde kullanılacaksa ozaman işler değişir.Merak ediyorum 950 ve 950 XL hangi fiyat bandında olursa alan olur ?

dücane

dücane

Üye
Baslarda pek begenmemistim, ama niyese beyaz olani hosuma gidiyor artik

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu fiyata çıksın dişimi kırarım :) tabi gönül ister ki bu fiyattan olsun ama zor ayrıca ülkemizde aksesuarlı olarak satılacağını hiç sanmıyorum.
Amiral gemi bekleyenlere hayırlı olsun iris tarayıcı sadece windows Hello içinse eğer bence boşuna konulmuş ama ekstra selfi vb özellikler içinde kullanılacaksa ozaman işler değişir.Merak ediyorum 950 ve 950 XL hangi fiyat bandında olursa alan olur ?
Eğer o fiyatta yapmazlarsa büyük hata yaparlar kimse şu aşamada bi wp li cihaza 1500-1600 üstü para vermez,hatta o fiyattan çıksa bile kaç tane satılır şüpheli

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eğer o fiyatta yapmazlarsa büyük hata yaparlar kimse şu aşamada bi wp li cihaza 1500-1600 üstü para vermez,hatta o fiyattan çıksa bile kaç tane satılır şüpheli
Cihazın satıp satmayacağını bence belirleyici olacak olan, w10m nin neler sunacağı, hangi yeniliklerle ve özelliklerle geleceğidir.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Dizaynları Asus'un Zenfone serileriyle aynı duruyor. Üst ve alt bölgeleri.
yanından bile geçmiyor abi nasıl benzettin zenfona? zenfone bildiğin lg g serisi çakması telefonlar.
bu cihazlar abd de satarsa dünyadada iyi bir satış rakamı elde ederler. ama continium özelliği öyle herkese hitap eden bir durum değil gibi görünüyor. şimdilik görünen iş odaklı bir telefon olduğu. ms blackberry nin pazarına göz dikti desem ondada pazar mazar kalmadı zaten. açıkçası lumia 1520 gibi satış olarak hüsrana uğrayacağa benziyor. win 10 ile gelecek özelliklerde artık az çok belli olduğuna göre bence sonucu şimdiden belli bir durum.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Cihazın satıp satmayacağını bence belirleyici olacak olan, w10m nin neler sunacağı, hangi yeniliklerle ve özelliklerle geleceğidir.
Sistem belli zaten fazla bişey beklemeyin artık,sistem ekstra özelliklerle gelse bile o mağazanın 1-2 ayda eksiklerini kapatması imkansız

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben ms nin bu bizim kullandığımız w10 a güvenerek bu kadar yatırım yaptığına inanmıyorum.kesinlikle birşeyler yapacaktır, ama neler yapacak derseniz, işte bunu bende bilmiyorum :)

braayn

braayn

Üye
Ben ms nin bu bizim kullandığımız w10 a güvenerek bu kadar yatırım yaptığına inanmıyorum.kesinlikle birşeyler yapacaktır, ama neler yapacak derseniz, işte bunu bende bilmiyorum :)
MS mobile konusunda yavaş ilerlemek istiyor ben MS'den hızlı bir atak veya diğer platformlar arasındaki farkı kapatmak için çaba vs beklemiyorum.Geçenlerde satya nadella yanlış hatırlamıyorsam yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz demişti.

Bu arada 6 ekimde bir surface mobil cihaz tanıtılır mı acaba ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
6 ekimde surfrace lumia tanıtılmayacak(diye biliyorum).benim beklediğim ve merak ettiğim 2 şey var,biri sistem neler getirecek ,diğeri de surfrace lumialar :)
Ben bombayı ya hologram ile yada 3d ile patlatacak diye düşünüyorum.

Üst Alt