Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evleaks biraz üzdü Lumia 940XL ile ilgili verdiği bilgiler ile.
Cihazın plastik bir gövdeye sahip olacağı ve arka kısımda kamera çıkıntısı olacağını belirtti.
Kamera çıkıntısı ince bir kasa ve büyük bir sensörün habercisi ancak bu seviyede bir amiral gemisinde plastik kasa tercih edilmemeliydi bence, bakalım bu işin sonunda nasıl bir cihaz göreceğiz.
Çerçeve metal, arka kapak polikarbonat olacak deniyordu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet cihazlar çok geç geliyor940XL ülkemize gelene kadar iphone 8'i görürüz herhalde.
Plastik olması kötü umarım plastik gelmez.Alt modeller plastik amiral gemilere fiberkarbon olayıda kötü sen bu modeli alabiliyorsun al sana plastik olmamalı donanım vs kısıtlama tamamda neyse ben bu konuda fazla humanistim sanırım.Dün İOS 9 'un tanıtımını vs izledim iphone 4S ipad 2 den iphone 6 plusa kadar hemen hemen çıkardıkların ürünlerin %90'nına IOS 9'u getirmeleri iyi olmuş.Çoklu ekranında IOS'a biraz geç geldiğini düşünüyorum bu çerçevede MS'tuda tebrik etmek lazım win 10'da çoklu erkanı getirmekle doğru bir iş yaptığını görüyoruz.evet cihazlar çok geç geliyor
ayrıca tamamen metal olmaması ilginç üst model bir telefonda plastik hissi çin malı eminönündeki oyuncak telefonlara benzer
arka tarafındaki kamera çıkıntıları görüntü olarak bazen hoş, bazen de itici gelebiliyor.Çerçeve metal, arka kapak polikarbonat olacak deniyordu
eğer öyle ise yerinde karar saat yapmak için yapılmış hani hiç yoktan iyidir gibiİptal edilen saatler değilmi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?