suyunsesi
Üye
evet ama lumia değilBi haberde okudum. Facebookta Nokia sayfası, sorulan bir soruya verdiği cevapta, bir akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını belirtmiş
inş nokiada şu mıcrosofttan kurtulsaevet ama lumia değil
mıcrosoft nezaman M.L ile gelir ozaman nokia nokia olur
Mıcrosoft lumia
Developer sitesi açıldı bileinş nokiada şu mıcrosofttan kurtulsa
2016 dan önce gelmezde 2016 da gelecek mi asıl soru buYeni gelecek cihazlarda Continuum özelliği için gerekli olacağı düşünülen USB-Type C ve Windows Hello güvenlik sistemi için gerekli olacağı düşünülen İris Tarayıcı özelliklerinin de olacağı söyleniyor.
Yine söz konusu cihazların tasarımında Lumia 830'da olduğu gibi alüminyum çerçeve ile değiştirilebilir polikarbonat arka kapak olacağı belirtiliyor.
Lumia 1020'nin halefi olacağı belirtilen üst düzey kameralı telefonun da çalışmalar arasında yer aldığı ancak 2016'dan önce piyasaya sürülmeyeceği söyleniyor.
Allah bilir ne zamanın prototipiKavisli çerçeve, alırım bi dal
Kavisli çerçeve, alırım bi dal
Talkman = Lumia 940 modeline ait olduğu belirtiliyor.
Nokia yazıyo altta zaten.Kavisli çerçeve, alırım bi dal
Talkman = Lumia 940 modeline ait olduğu belirtiliyor.
Windows logosu vs var telefonda yeni de olabilirAli Kemal'in dediği gibi muhtemelen eski bir prototip...
Lumia 940
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Öyle deniyor abi ancak bu cihaz biraz farklı sanki, yukarıda biraz önce dikkatimi çekti yazıyı da buna göre düzenledim tekrardan.Memory 1,5 GBSanırım boş ram miktarını gösteriyor.
Öyle deniyor abi ancak bu cihaz biraz farklı sanki, yukarıda biraz önce dikkatimi çekti yazıyı da buna göre düzenledim tekrardan.
Cihazda adreno 430 GİB var deniyor ancak bu hexa core yonga setinde yok, ya Microsoft özel olarak yonga seti ürettirdi Qualcomm firmasına ya da farklı bir yonga seti kullanılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?