Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bence 950

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?
Şahsi fikrim tamir ettir derim ben, nedeni ise o para o cihazlar için fazla bence.w10m yi tam olarak temsil edemeyen bir cihaza 2000 ₺ den fazla para vermek pek mantıklı gelmiyor bana.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar lumia 950 mi 950 xl mi sizce? Yoksa ekranı kırık olan L930'u 500 liraya tamir mi ettireyim?
950 XL'nin 950'ye göre tek sıkıntısı yandaki farklı tuş dizilimine alışabilmek. FM Radyo, işlemci, ekran boyutu ve pili farklı sadece. Bunlar bazı kişiler için önemsiz şeyler. Hangi boyut size uygunsa ona göre tercihinizi yapınız.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Şahsi fikrim tamir ettir derim ben, nedeni ise o para o cihazlar için fazla bence.w10m yi tam olarak temsil edemeyen bir cihaza 2000 ₺ den fazla para vermek pek mantıklı gelmiyor bana.

Hımm.:hmmm
Aslında mantıken haklısın Hüseyin abi, olmamış sisteme amiral gemisi diyerek tabir edilen cihaza o kadar para vermeye değmez.
@remzi33 kardeş dediği gibi, L930'u tamir ettirmek daha mantıklı. Bakarsın ileride hem OS'un hem de SurfacePhone'un durumuna göre hareket edersin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
remzi33

remzi33

Üye
Değerli fikirlerinizi için hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim arkadaşlar. L930'u tamir ettireceğim.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
:rica:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 ve Lumia 950 XL ilk duyurulduğunda da söylemiştim yine söylüyorum ;
Lumia 930 ve Lumia 1520 sahibi bir kullanıcının yaklaşık 1500 liralık ek bütçe ile Lumia 950 veya Lumia 950 XL alması bana per mantıklı gelmiyor. Bütçe imkanları çok rahat değilse bence gerek yok böyle lükslere

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Bencede snap 800 işlemcisi hala daha canavar gibi bir işlemci. Sadece 32 bit fakat işletim sistemimiz de 32 bit :) hala daha 64 bit ne zaman geçilir belli değil. Belki Redstone da.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Değerli fikirlerinizi için hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim arkadaşlar. L930'u tamir ettireceğim.
aslında biraz bekleme imkanınız var ise çok daha ucuza mal edebilirsiniz

enessrsy

enessrsy

Üye
Cihazların kutusundan kulaklık çıkmayacağı kesin değil mi?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
hepsiburada.com a bugün yeni Lumiaların fiyatını sordum ancak henüz netleşmedi diye cevap verdiler.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

remzi33

remzi33

Üye

aslında biraz bekleme imkanınız var ise çok daha ucuza mal edebilirsiniz
tavsiyeniz için teşekkürler hocam ama güvenemedim bunlara. hem aliexpress ten hem de e-bay den baktım ama güvenemediğim için burda yaptırmaya karar verdim.

alaca61

Üye
Gelsin artık şu telefon

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
görmediğim telefonu almam ben online ne ya inceleme şart

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
türkiyede satışa çıkmış bu cihazlar. ithalatçı dora yazıyor. elemanlar tr garantili almışlar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Murat Alper, Esendağlı ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 Metallica konser kaydı.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Esendağlı ve dark_13

Üst Alt