Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
operatör ile de zor aslında. 920'yi alana kadar hatta sin kartı cihaza takıp başlangıç yapılırken bile timdeki arkadaşım Emin misin diye sormuştu. İlle de S3 al. Demişti. Şu anda alternatif daha fazla. Rekabetse daha amansız.
operatör ile de zor aslında. 920'yi alana kadar hatta sin kartı cihaza takıp başlangıç yapılırken bile timdeki arkadaşım Emin misin diye sormuştu. İlle de S3 al. Demişti. Şu anda alternatif daha fazla. Rekabetse daha amansız.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Aslında yüksek değil. Bahsedilen hediyeler yaklaşık olarak 100$ değerinde. Bunlar da fiyata yansımış. Türkiye fiyatları için şu anda ne desek boş. Çünkü siyasi ortam ve döviz kurlarındaki dengesizlik o zamana kadar çok şeyin değişebileceğini gösteriyor. İki gün önce dolar 2.88'e düşmüştü şimdi yine 2.99 seviyesinde. Yarın ne olacağı hiç belli değil.

Ayrıca Türkiye’de gsm ürünlerinde kredi kartına taksit sınırlaması uygulaması var. Bu da böyle pahalı cihazların ulaşılabilirliğini kısıtlıyor. Bu nedenle tüketiciler operatörlerin taksitli kampanyalarına yönelmek zorunda kalıyor. Dahası telefon tercihlerini de sunulan kampanyalar arasından yapmak zorunda kalıyor. İstediğiniz telefonun operatörünüzde kampanyası yoksa alamıyorsunuz. Bu yüzden Microsoft Türkiye'nin operatör anlaşmalarını mutlaka yapması lazım. İnsanları online mağazalarda nakit alışverişe mahkum ederlerse Lumia 950 ve Lumia 950 XL'nin Türkiye'de satışları hayal kırıklığı olmaktan öteye gidemez.
eski bir bankacı olarak söyleyeyim operöterden alacağınıza kart ile alın ilk bir kaç ay asgari tutarı ödemekte zorlanmazsanız opertörlerden birhayli daha ucuza mal edersiniz üstelik saçma sapan taahhüt altına da girmemiş olursunuz. en az 2 yıllık aahhüt olayı çok kötü. akıl karı değil 1. yıldan sonra komik durumlar oluşabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, drangela61 ve ON9
ON9

ON9

Üye
eski bir bankacı olarak söyleyeyim operöterden alacağınıza kart ile alın ilk bir kaç ay asgari tutarı ödemekte zorlanmazsanız opertörlerden birhayli daha ucuza mal edersiniz üstelik saçma sapan taahhüt altına da girmemiş olursunuz. en az 2 yıllık aahhüt olayı çok kötü. akıl karı değil 1. yıldan sonra komik durumlar oluşabiliyor.
Üstüne bir de tarifesini de 24 aya bağlatanlar var. En azından telefondan edilen zararı 4-6 ayda bir tarife değişikliği yaparak hafifletebiliriz.

sahanemir

sahanemir

Üye
S4 almıştım hayatımda ilk defa gaza geldim alaym dedim yeni çıkmıştı lannet ederek kendime tövbe bir daha diyerek bir daha kontratlı birşey almayacağıma yemin ettim kendime 24 ay bitmedi arkadaş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben Turkcell'den ilk kez yazın başında cihaz aldım kardeşime yıllardır Turkcell kullanıyorum kontratlı olmak benim için önemli değil 12 Ay için Samsung A7 Aldım Lumia gelsim istediğim bir tane gene alırım

ON9

ON9

Üye
Bende haziranda iphone 6S çıkınca dayanamam alırım diye yeğene kendi hattımdan kontratlı via V5 almıştım. Şimdi istesem de operatör yılbaşından önce cihaz vermeyecek. Bana güzel olacak ki o zamana kadar Sistem de ip ucu verir bana. Ya iphone 7 ya da S7 veyahut da 41 mp Surface çıkarsa yaza beklerim.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:blink::oha:

Ekli dosyalar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu telefon buraya 2500 den gelir
Fiyat konusunda fazla uçarlar ise sorun yaşarlar.
Ancak, fiyatlandırma ile ilgili bir çok kategori ortaya koyulup, her kategoride satışa sunulan cihaz olursa, her keseye hitap etmiş olurlar.
Bir kere sistemle ilgili Hafıza, RAM, gibi konularda bonkör davranırlarsa, cihazın görünümüyel ilgili işi bilen tasarımcılarla çalışırlarsa ve Windows Mobile 10 da da iyi bir yol alırlar ise MS 'yi tutabilene aşkolsun derim...
Gördüğüm kadarıyla 650'ler birilerinin ağzını sulandırmaya başlamış..
Demek ki bir şeyler yoluna giriyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve dilmenibrahim
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Fotoğraf örnekleri:

ON9

ON9

Üye
günlük performansının çok aşırı olacağını sanmam ama makro çekimlerde eskiden olduğu gibi şimdi de çok çok çok iddialı olacaktır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Fiyat konusunda fazla uçarlar ise sorun yaşarlar.
Ancak, fiyatlandırma ile ilgili bir çok kategori ortaya koyulup, her kategoride satışa sunulan cihaz olursa, her keseye hitap etmiş olurlar.
Bir kere sistemle ilgili Hafıza, RAM, gibi konularda bonkör davranırlarsa, cihazın görünümüyel ilgili işi bilen tasarımcılarla çalışırlarsa ve Windows Mobile 10 da da iyi bir yol alırlar ise MS 'yi tutabilene aşkolsun derim...
Gördüğüm kadarıyla 650'ler birilerinin ağzını sulandırmaya başlamış..
Demek ki bir şeyler yoluna giriyor.
Haklsın

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 950 ve 950 xl ile çekilen örnek fotoğraflar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Microsoft Store'larda teşhirde bulunan Lumia 950 XL'ler "açıklanmayan bir sorun" nedeniyle teşhirden kaldırılmış.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Acaba yazılımdan mı?

WinBeta reports that the decision was made because there is an unspecified hardware issue with these prototype devices.

WinBeta'nın edindiği bilgiye göre sebebi belirtilmeyen bir donanım sorunu nedeniyle prototip cihazların geri çekilmesine karar verilmiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950 ve Lumia 950 XL Mozo arka kapak ön siparişleri başladı. 16 Kasım'da teslim.
Pre-order for #Lumia950&#Lumia950XL is live! Shipping starting from 16.11. Get yours from !
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mozo Accessories, Lumia 950 ve Lumia 950 XL satışa sunulduktan sonra bu cihazlar için de deri olmayan arka kapakları da satışa sunacakmış.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şimdiden sorun çıkınca aklıma 920,1020 hatta 1520 nin de sorunları olduğu aklıma geldi

Üst Alt