bulutsuzgece
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

benzer olay oyun konsolu içinde geçerli Xbox 360 Tr piyasasına çok geç geldi ve satışlar iyi olduğundan Xbox one direk TR piyasasına giriş sağladı .Ben sadece örnek verdim.
Net bir ay da belirlenmiş olabilir.
Vurgulamak istediğim nokta pazar takvimi planlamasının Genel Merkezce yapıldığı.
Bu süreçte o ülkedeki yerel hazırlıklar (operatör testleri, operatör anlaşmaları, fiyatlandırma süreci vb) tamamlanıyor.
Bizim çıkış takviminde ilk başlarda yer almamamızın sebebi, Microsoft'un bizi pazar payı olarak başlarda görmemesi olabileceği gibi; yukarıda belirttiğim hazırlık sürecinin henüz tamamlanamamış olması da olabilir.
O dediğin cihaz yoksa Lumia surfrace miLumia 950 XL bugün satışa sunulmuş olsa (2300-2500TL) fiyat aralığında hemen satın alırdım. Fakat bu iş Ocak'ta sonrasına kalırsa tereddüt ederim. Zira bütün tüketiciler bilmese de Ocak ayında CES Tüketici elektroniği fuarında ya da Şubat ayında Dünya Mobil Kongresi’nde yeni metal kasalı ve kamera odaklı üst seviye Lumia ortaya çıkacak. Bu cihazın bilgileri bence Ocak Şubat döneminde Lumia 950 veya Lumia 950 XL alacaklar için kararları gözden geçirmesine neden olacaktır.

Fotoğraf yakınlaştırma da hala takılıyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamera detayları...

Bu arada Evan Blass baya bir eski olan ve iptal edilen Mclaren'in basın görselini paylaştı. Microsoft'un kamera yerine verimlilik özelliklerine odaklandığını belirtiyor.
@bulutsuzgece
Lanet olsun ben demiştim şubat 2016 diye.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve beklenen bilgi geldi. @Sensation @papakudioflu @Esendağlı @suyunsesi
Aynı uygulamayı ve sürümü kullanıyoruz tabii ki takılacak.Fotoğraf yakınlaştırma da hala takılıyor![]()
Bence kullanıcıların yararına şubat ayında gelecek olması,nedeni ise sistemin onların beklentileri karşılığında gelişip gelişmediğini görebilecekler.Lanet olsun ben demiştim şubat 2016 diye.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kızın olduğu fotoğrafta karşılaştırma yaptığı model Samsung S6. Muhtemelen diğer karşılaştırmalar da aynı modelledir
Fotoğraflar uygulamasında farklar gördüm:
- Fotoğrafı favorilere ekleme var.(kalp simgesi)
- Canlı görüntüleri video olarak da paylaşabilme var.
Kamera uygulamasında Zengin çekimi otomatiğe alma da var.
Ayrıca o nasıl ardı ardına çekim hızı. Benimki daha 1 tane bile çekemez o sürede
Regarding Panorama and slow-motion video recording, Windows Phone users will have a little while to wait, which is the bad news. Rewriting all those algorithms and software for Windows 10 is quite the undertaking, but the Lumia camera team still have big plans. -Rubino
Bu ne asalet...
o kılıflar yıpranacak ki tekrardan yenisi alınsın. yoksa nasıl satış yapacak kılıf üreticileriNe kadar ölçü olur bilemiyorum ama arkadaşımda aynı kahverengi deri kapaklı Lg G4 var ve 3 ay sonra bütün deri soyuldu, çok kötü görünüyor şu anda. Onun için de premium el işçiliği vs demişlerdi hatırlarsanız. İnşallah kalitesi onun gibi tırt olmaz .

Fiyatı da bundan ucuz olsa da alsakmetal kasalar gelse

o kılıflar yıpranacak ki tekrardan yenisi alınsın. yoksa nasıl satış yapacak kılıf üreticileri![]()

artık 3 ayda o kılıfın başına neler gelmişse...Yıpransın da 3 ay değil de 7-8 ay sonra yıpransın ondan yana problem yok.![]()

evet bekliyorum açıkçası hazirandan önce zor o zamana kadar birkaç lumia daha çıkar en iyi modeli almaya çalışacağım tatminkar olmaz ise başka markalara yönelebilirim tabi öncelik LumiaFiyatı da bundan ucuz olsa da alsak