bozkirdangelen
Üye
Pazarlama şirketleri ülkelerin ve ülke insanlarının yapısına göre hareket ediyor.İşte maalesef ülkemiz koşullarında artık iPhone 3100 TL oldu başlangıç fiyatı olarak ve millet evet yine sırada. Ben 2000 diyerek inebileceğim en alt sınıra indim. Tahminim 2300-2600 arası fiyattan gireceği.
Çok iyi etmişsin abi araba işinde, katılıyorum kesinlikle sana araba mevzuunda. Telefon işinde evet bir çoğumuz bilinçliyiz windows phone hakkında ama kullanıcı sayısını artıracak olanlar bilinçsiz olan kullanıcılar. Telefonu sadece ınstagram, snapchat, twitter vb seklinde kullanan kullanıcılar. Bu kullanıcıları çekecek en büyük etken ise market. Oy ne çok konuştuk, Microsoft bizim kadar takmıyor mobil bölümüPazarlama şirketleri ülkelerin ve ülke insanlarının yapısına göre hareket ediyor.
Bir zamanlar, Piyasada A markası olarak bilinen ve atıyorum ikinci eli 12.000 .-TL olarak satılan arabayı almadım.
Onun yerine B markası olan ve o A markasından daha fazla artıları olan arabayı 7000.-TL ye alarak yıllarca bindim.
Hiç kimsenin lafına da itibar etmedim, çünkü her şey ortada idi..
Neye göre iyi, neye göre kötü diye sistematik bir analiz yok.
O yüzden Windows Phone kullananların çoğunluğunu bilinçli tüketici olarak görüyorum.
Şöyle düzelteyimBenim tahminim;
950=2000 tl
950 XL=2300 tl
Bu söyledikleriniz ancak aksesuar paketli fiyatlar olur.Çok iyimsersiniz
Bence:
950 = 2500 ₺
950 XL = 2850 ₺
Bence çok ucuz da beklememek lazım zira İphone 6s 4299 lira sonuçta. Baktığımızda donanım olarak da çok iddialı bir cihaz geliyor. Bu cihazda İos olsa 5 bin tl android olsa 3 bin tlnin altında olmaz gelişi. Bakalım Microsoft kaçtan çıkartacakBu söyledikleriniz ancak aksesuar paketli fiyatlar olur.
Yalın fiyatlar için konuşuyorsanız irtifanız çok yüksek, biraz alçalmalısınız.
Aslında çok ülke ekonomisi baz alındığında ama piyasa şartlarında çok iyi olur. Gerçi w10 ağzıyla kuş tutsa ilk yılında patlama yapacağını sanmıyorum. Neyse dert deliğim açıldı yine. En iyisi mi susayım benBenim tahminim;
950=2000 tl
950 XL=2300 tl
Aslında çok ülke ekonomisi baz alındığında ama piyasa şartlarında çok iyi olur. Gerçi w10 ağzıyla kuş tutsa ilk yılında patlama yapacağını sanmıyorum. Neyse dert deliğim açıldı yine. En iyisi mi susayım benBenim tahminim;
950=2000 tl
950 XL=2300 tl
Tasarım gerçekten çok kötüLumia 950 XL
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 950
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sende çok pahalıcısın. : ) )Çok iyimsersiniz
Bence:
950 = 2500 ₺
950 XL = 2850 ₺
İris tarama sanırım
Önde ki flaş mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?