braayn
Üye
bakarsın bir süpriz yaparlar6 ekimde surfrace lumia tanıtılmayacak(diye biliyorum).benim beklediğim ve merak ettiğim 2 şey var,biri sistem neler getirecek ,diğeri de surfrace lumialar
Ben bombayı ya hologram ile yada 3d ile patlatacak diye düşünüyorum.
Maximum fiyat 1500-1600 olmalı 950 XL için
Lumia 950XL : 1500-1600TL mi?bu fiyata çıksın dişimi kırarımtabi gönül ister ki bu fiyattan olsun ama zor ayrıca ülkemizde aksesuarlı olarak satılacağını hiç sanmıyorum.
Amiral gemi bekleyenlere hayırlı olsun iris tarayıcı sadece windows Hello içinse eğer bence boşuna konulmuş ama ekstra selfi vb özellikler içinde kullanılacaksa ozaman işler değişir.Merak ediyorum 950 ve 950 XL hangi fiyat bandında olursa alan olur ?
Sen wp yi ne sanıyosun acabaLumia 950XL : 1500-1600TL mi?
Forumu trollüyor musunuz anlamadım.
Bedava getirip kapınıza bıraksınlar isterseniz(!)
Söyleyecek çok şey var ama neyse...
6 Ekim'i bekleyelim.
O alt ve üst taraflarındaki boşluklarına değindim, tamamen benziyor demedim.yanından bile geçmiyor abi nasıl benzettin zenfona? zenfone bildiğin lg g serisi çakması telefonlar.
bu cihazlar abd de satarsa dünyadada iyi bir satış rakamı elde ederler. ama continium özelliği öyle herkese hitap eden bir durum değil gibi görünüyor. şimdilik görünen iş odaklı bir telefon olduğu. ms blackberry nin pazarına göz dikti desem ondada pazar mazar kalmadı zaten. açıkçası lumia 1520 gibi satış olarak hüsrana uğrayacağa benziyor. win 10 ile gelecek özelliklerde artık az çok belli olduğuna göre bence sonucu şimdiden belli bir durum.
haberleri tam olarak takip etmiyorsun galiba ms nin bir açıklaması vardı bundan sonra Nokia gibi her fiyat segmentine telefon çıkartmak yerine üst ve alt seviye telefon çıkartacak bunlarıda sadece büyük ve küçük ekran olarak ikiye ayıracak ben öyle hatırlıyorum orta segment yoktu diye aklımda kalmış yanlışsa düzeltin, bunu da diğer anlaşmalı windows mobile telefon çıkartanlar için pazar payı oluşturmak için yapılacak, buradan da 1500tl civarında telefon gelmeyeceği belli oluyor zaten garanti bence min 2100 civarında olacak daha düşük bir fiyat beklemeyinSen wp yi ne sanıyosun acabamerak ediyorum bütün dünya şu anda ne aşamada olduğunu biliyo ve şu an o fiyat politikasını izlemesi lazım yani 1500 civarı,bekleyin bakalım 3 senedir bekliyonuz bakalım 6 ekim de ne olacak
haberleri takip ediyorum benim dediğim o fiyattan cihaz satamaz,o kadar para vereceğine herkes iPhone yada Note 5 yada sony alır,bunu anlamak bu kadar zor mu ? biraz mantıklı olun,bi kaç sene sonra wp gelişir mağaza gelişir o zaman işler de değişir,dedikleriniz fiyatlar olur,o zaman başka olur,ama şu aşamada imkansızhaberleri tam olarak takip etmiyorsun galiba ms nin bir açıklaması vardı bundan sonra Nokia gibi her fiyat segmentine telefon çıkartmak yerine üst ve alt seviye telefon çıkartacak bunlarıda sadece büyük ve küçük ekran olarak ikiye ayıracak ben öyle hatırlıyorum orta segment yoktu diye aklımda kalmış yanlışsa düzeltin, bunu da diğer anlaşmalı windows mobile telefon çıkartanlar için pazar payı oluşturmak için yapılacak, buradan da 1500tl civarında telefon gelmeyeceği belli oluyor zaten garanti bence min 2100 civarında olacak daha düşük bir fiyat beklemeyin
Samimiyeti fazla zorlamayalım isterseniz.Sen wp yi ne sanıyosun acabamerak ediyorum bütün dünya şu anda ne aşamada olduğunu biliyo ve şu an o fiyat politikasını izlemesi lazım yani 1500 civarı,bekleyin bakalım 3 senedir bekliyonuz bakalım 6 ekim de ne olacak
ben niye aşağılayım sistemi ? aynı firmanın masaüstü işletim sistemini kullanıyorum 5 yıllık laptop i3 işlemci 3gb ram var mozillada iken meydana gelen eski çökmeler artık sık tekrarlamıyo sistemden memnunum.ben 28 yaşındayım neye nasıl cevap vercek bilgiyede sahibim,o bahsetmediğin şeyleri çıkardınmı zaten o kadar donanımı ne için kullanacaksın ? üst mesajdada arkadaşa cevap yazdım,ben anlatamıyorum galiba,bi iPhone 6s,note 5,xperia z5 premium var,bu cihazlar bile bu paraları haketmiyo şu anki vergiden dolayı fiyatlar uçtu neyse o ayrı konu ,demek istediğim şu,bu cihazlar varken kimse o parayı wp li bir cihaza vermez,donanım hakedebilir eyvallah sorun yok,ancak herşey zincirleme gidiyo donanım var ama yazılım ve mağaza yok,umarım bu sefer anlaşılırSamimiyeti fazla zorlamayalım isterseniz.
Bahsettiğimiz şey orada yazılımsal sistem değil.
3GB Ram'li, USB Type-C'li, Iris tarayıcılı ve 5.7inç, snap810'lu, 3300 mah'li bir donanımdan bahsediyoruz.
Bu ozelliklerde 1500tl'ye bu kur düzeyinde hangi cihaz var söyleyebilir misiniz?
Bir şeyi aşağılarken biraz daha rasyonel çerçevede kalırsanız daha iyi olur bence.
harfiyen katılıyorum.ben niye aşağılayım sistemi ? aynı firmanın masaüstü işletim sistemini kullanıyorum 5 yıllık laptop i3 işlemci 3gb ram var mozillada iken meydana gelen eski çökmeler artık sık tekrarlamıyo sistemden memnunum.ben 28 yaşındayım neye nasıl cevap vercek bilgiyede sahibim,o bahsetmediğin şeyleri çıkardınmı zaten o kadar donanımı ne için kullanacaksın ? üst mesajdada arkadaşa cevap yazdım,ben anlatamıyorum galiba,bi iPhone 6s,note 5,xperia z5 premium var,bu cihazlar bile bu paraları haketmiyo şu anki vergiden dolayı fiyatlar uçtu neyse o ayrı konu ,demek istediğim şu,bu cihazlar varken kimse o parayı wp li bir cihaza vermez,donanım hakedebilir eyvallah sorun yok,ancak herşey zincirleme gidiyo donanım var ama yazılım ve mağaza yok,umarım bu sefer anlaşılırşunu da yine yazayım bu sistem gelişir 2-3 sene sonra o zaman zaten kimse diyemez bu parayı haketmiyo diye,sistem geliştiği halde hala haketmiyo diye biri diyosa eğer hiçbir bilgisi yoktur,en basitinden forumda bi anket yapalım bakalım kaç kişi bu fiyatlara wp yi tercih edecek ?
seni takibi anlıyorum bende öyle olmasını isterim ucuz olsun ama bence bu saatten sonra olamaz, wp gelişsin öyle fiyatlar artsın diyorsun ama şöyle bir şey ms bu telefonlar ile windows 10 mobile tanıtacak bunu tanıtırken de 8.1 eksikleri tamamladık eksik hiç bir şey yok mağazada şu kadar uygulama var gibi belki reklamlar yapacak (belki sen ve ben veya bizim sitedekiler buna kanmayacak) bu şekilde pazarlama uygulanacak(sistemin tamamlandığı söylenecek kısaca), gelişmiş üst seviye model telefonların ne fiyatlarda olduğunu herkes biliyor, mesela bizim ülkemizde yüksek fiyatlı bir şey devamlı sanki en iyi en gelişmiş gibi algılanır ya bu yurt dışında da böyle bence, şunu anlamıyorum birde boyna diğer sistemlerle kıyaslıyoruz herşeyin eşit hatta onlardan üstün olmasını istiyoruz ancak fiyatların eşit olmasını kimse katlanamıyor nedense wp ye gelince herkes biraz fiyatlar düşük olsun falan filan diyor değer vermiyoruz wp yi seven kişiler yine o fiyata yine telefon alırlar merak etme günümüzde bir iphone simitçi dahi alıyorsa bu kadar düşünmeye gerek yokhaberleri takip ediyorum benim dediğim o fiyattan cihaz satamaz,o kadar para vereceğine herkes iPhone yada Note 5 yada sony alır,bunu anlamak bu kadar zor mu ? biraz mantıklı olun,bi kaç sene sonra wp gelişir mağaza gelişir o zaman işler de değişir,dedikleriniz fiyatlar olur,o zaman başka olur,ama şu aşamada imkansız
MS mobile konusunda yavaş ilerlemek istiyor ben MS'den hızlı bir atak veya diğer platformlar arasındaki farkı kapatmak için çaba vs beklemiyorum.Geçenlerde satya nadella yanlış hatırlamıyorsam yavaş ve emin adımlarla ilerlemek istiyoruz demişti.
Bu arada 6 ekimde bir surface mobil cihaz tanıtılır mı acaba ?
çoğunluk kısmına katılmakla birlikte fiyatlar vergiden değil kurlardan dolayı uçtu dersek daha doğru olur. vergi dünyanın her ülkesinde üç aşağı beş yukarı olan bir şey. açıkçası bu cihazların fiyatı beni aşar. 8 proğramlı koca çamaşır makinasını 1000tl ye almışken gidipte bir telefona alo demek yada 3-5 fotoğraf çekmek için 1000tl den fazla par vermem (bu arada 3 yıl sonra falan ucuzlayınca iphone 6s alcam). aslında 1000tl bile çok düz rakam olsun diye yazdım. artık ergen değilim velevki ergenim diyelim iphone 6 ya gelen kızdan hayır gelmez bana.ben niye aşağılayım sistemi ? aynı firmanın masaüstü işletim sistemini kullanıyorum 5 yıllık laptop i3 işlemci 3gb ram var mozillada iken meydana gelen eski çökmeler artık sık tekrarlamıyo sistemden memnunum.ben 28 yaşındayım neye nasıl cevap vercek bilgiyede sahibim,o bahsetmediğin şeyleri çıkardınmı zaten o kadar donanımı ne için kullanacaksın ? üst mesajdada arkadaşa cevap yazdım,ben anlatamıyorum galiba,bi iPhone 6s,note 5,xperia z5 premium var,bu cihazlar bile bu paraları haketmiyo şu anki vergiden dolayı fiyatlar uçtu neyse o ayrı konu ,demek istediğim şu,bu cihazlar varken kimse o parayı wp li bir cihaza vermez,donanım hakedebilir eyvallah sorun yok,ancak herşey zincirleme gidiyo donanım var ama yazılım ve mağaza yok,umarım bu sefer anlaşılırşunu da yine yazayım bu sistem gelişir 2-3 sene sonra o zaman zaten kimse diyemez bu parayı haketmiyo diye,sistem geliştiği halde hala haketmiyo diye biri diyosa eğer hiçbir bilgisi yoktur,en basitinden forumda bi anket yapalım bakalım kaç kişi bu fiyatlara wp yi tercih edecek ?
biz bugünü düşünüp bu günün cihazlarına para variyoruz kaldıki bu gün dediğiniz 3 yıldan fazla oldu. geleceği ms düşünsün biz değil. her nekadar wp fan ı olsamda dandroid bile wp den daha ileri.Androdin haketmemesinin sebebi 3 yila bayatlamasiyla ilgili birsey.wp diye hitap ettigin isletim sisteminde yazilim yok magaza yok diyerek ne sacmaliyorsun sen ? İnsan azicik gelecege dair dusunur.Yazilim olarak windows phone hepsinden daha performansli daha guvenli daha saglam daha dayanakli daha farkli daha ozgun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?