bayon
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bazılarını konuda yazdım ama soracaklardır elbetkiŞimdiden sorulacak sorular :
gdr1 previewler yükleyebilecek mi ?
Lumia ... a ne zaman gelir ?
Lumia .... güncellemeyi alacak mı ?
Tam olarak Güncellemede neler var ?
Güncellemenin adı ne ?
Şarj düzeldi mi ?
Kamera düzeldi mi ?
IS Sürümü Kaç ?
olur haber veririmBaysal sen ilk Geçte sana bi şey olmazsa bende güncellerim
gdr1 previewler yükleyebilecek mi ?
Bazılarını konuda yazdım ama soracaklardır elbetki
olur haber veririmama preview surumunu hiç beğenmemiştim umarım oyle olmaz
Zaten bu güncelleme GDR1'in ta kendisi. Aynısının DP ile GDR1 kuranlara geleceğini sanmıyorum.
Final sürüm değil aslında tamamlanan sürüm demek daha doğru. Mesela WP8'de final sürüm Lumia Black ile geldi, WP8.1 güncellemesi hâlâ final değil GDR1 gelecek ardından GDR2 belki GDR3 de gelir ve WP8.1 sürümü final güncellemesini alır. Tamamlanan güncelemenin ön izlemeden farkı bir kaç ufak düzeltme barındırması, ama bu ön izleme yüklü cihazlara gelmeyeceği anlamına gelmez. En son haberlere göre Lumia Cyan sürümü ön izleme yüklü cihazlara da geliyor bu da sonraki gelecek sürümleri doğrular nitelikte.ama bahsi gecen guncelleme final surum degilmi ? biz beta kullaniyoruz biz neden finali kuramiyoruz ? mesela 8.1 betayi kullananlar direk uzerine finali kurmustu bunda oyle olmayacakmi ?
Final sürüm değil aslında tamamlanan sürüm demek daha doğru. Mesela WP8'de final sürüm Lumia Black ile geldi, WP8.1 güncellemesi hâlâ final değil GDR1 gelecek ardından GDR2 belki GDR3 de gelir ve WP8.1 sürümü final güncellemesini alır. Tamamlanan güncelemenin ön izlemeden farkı bir kaç ufak düzeltme barındırması, ama bu ön izleme yüklü cihazlara gelmeyeceği anlamına gelmez. En son haberlere göre Lumia Cyan sürümü ön izleme yüklü cihazlara da geliyor bu da sonraki gelecek sürümleri doğrular nitelikte.
Bunları yazarak, tam da güncellenen pil tasarrufu uygulamasının düzgün çalışmaması üzerineaman benim sarj performansimi ve akiciligimi bozmasinlarda isterlerse gdr17 versinler : ) sabah 7.30 da sarjdan aldim o zamandan beri internet ve muzik kullaniyorum ve sarjim hala %99 . Hos birazdan telefon gorusmelerim baslar sarjda azalmaya baslar ama 2 saat aktif kullanimda %1 azalmasi buyuk olay
neden yalan ?Bu güncellemede tüm kutuların saydam olması şartmı ben şu an ki halini seviyorum bu arada haber yalan çıktı beyler :P
arkaplan resimlerini kapatabilirsiniz. Güncelleme henüz ülkemizde yayınlanmamış olabilir ama yurtdışında bir çok ülke ve operatör cihazı için yayınladığı doğru.Bu güncellemede tüm kutuların saydam olması şartmı ben şu an ki halini seviyorum bu arada haber yalan çıktı beyler :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?