Tavsiye Lumia 925 yavaş açılan online videolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 yavaş açılan online videolar
Ya arkadaslar Ben kafayi yiyecem az kaldi Su telefona o kadar Para veriyoruz ama bir tane bile video izleyemiyorum bu nasıl iş youtubedaki her video donuyor ya 2 saniye oynuyor 10 saniye donuyor şu telefonu aldığım güne lanet olsun bir web sitesi açmaya çalışıyorum çubuk doluyor ama site yok ya ne bu dalga mı geçiyorlar bi maxicepe girelim diyoruz opera temasında bile 20 saniye bekliyorum forumu açmak için lütfen bana bi yol gösterin yoksa ben bu telefonu duvara çarpacam

Bülent872

Bülent872

Üye
Marka model

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 kardeşim wi fi ile bağlanıyorum bi de youtube da her video açılırken 1 dakika bekletiyor açılınca da her 2 saniye de bir donuyor telefonu da sıfırladım duzelmedi

ON9

ON9

Üye
İnternet sıkıntısı olabilir. Bazen wifi pek iyi olmuyor kalite açısından. Kendi netinle falan da dene. Bir de sıkıntı ile ilgili net bilgi verirsen daha iyi yardımcı olur arkadaşlar.

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Modem yan odada ve 10 mbit hızında kardeş Youtube da herhangi bir videoya tıklıyorum direk açılıyor hızlı bir şekilde ama başlatma tuşuna basınca 1 dakika bekliyor ve video başlıyor 3 saniye gösteriyor donuyor hep böyle yapıyor

bayon

Üye
internet geçmişini ve önbelleğini silerek tekrar dene şayet dediğin sıkıntı internet hızının yavaş olduğunu gösteriyor

barannn79

barannn79

Üye
Aynı sıkıntı bendede var, internetin hızıyla alakası yok bencede

emz

emz

Üye
Eğer gerçekten sistem sorunlu diyorsan pc ye lsrt kur ve sıfırla. Hepsi geçecektir. Rom bazen sorunlu geliyor. Sen onu yaparsan geçer. Sıfırlama gibi değil bu dediğim. Kökten çözüm :)

emz

emz

Üye
Bir de yazmayı unuttum yedeği geri kurma. Sıfırdan başla;)

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim bilgisayar xp senin dediğin program Windows 8 istiyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Böyle sorunlar telefonla ilgili olmuyor bana kalırsa. İnternet hızım 20mbit ve 0 donma kasma oluyor youtube da

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana kalırsa da internetten kaynaklı,benim evde yavaş olan internet işyerinde süper.

orian

orian

Üye
İnternet geçmişini Bi sıfırla derim ben iPhone'da da yaşıyorum bazen bu sorunu L925'te de yaşıyorum. Tubecast'ı indir youtube videosu izlemek için. Tarayıcıdan da iyi youtube'nin kendi uygulamasından da iyi.

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Tubecasti denedim onda da aynı sürekli donuyor galiba sorun benim modemde
Evet arkadaşlar sorun nettenmiş speedtest ile ölçtüm çıkan değere bakın sözde 10 mbit ama 3 mbit bile kullanamıyoruz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cihazla bir alakası olduğunu sanmıyorum.
Sorun sizin internet bağlantınız yada bağlantı hızınızla ilgili muhtemelen.

Not: Bir de son bir haftadır genel anlamda bir yavaşlık var internette.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

ersncak42

Üye
    Konu Sahibi
Evet adminim yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim konuyu kaldırabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt