Tavsiye Lumia 925 kamera sorunları(?)

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 kamera sorunları(?)
Biraz önce bir konserden geldim.Kamerasıyla ovunduğum 925 arkadaşımın n8 inden beter geldi.Sahnedeki ışıklardan fokusu bir turlu ayarlayamadı,sahnedeki adamın yuzu görünmedi hep bi ışık huzmesi vardı adamın üstünde ve üstelik 4 dk lık bir video çekiminde bile ısınma problemi oldu sağ üst köşede.Açıkçası kamerasına güvenip aldığıma pişman gibiyim

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

Eski Lumia 925imle çekmiştim

zbahadir

Üye
Lumia 925 ile aldığımdan beri resim çekiyorum. Kontrol ettiğimde her güncelleme döneminde bazı resim kalitesi farkları oldu ama hep gündüz çekimlerinde ufak sorunlar olduğunu gördüm. Gece ve ev ortamı çekimleri mükemmeldi. 8.1 final sürüme yaklaştıkça gündüz çekimleri hep iyiye doğru gitti.

İlk aldığımda WP8 vardı üzerinde güncellenmemiş. Çektiğim resimleri N95 in resimleri karşılaştırınca şok oldum oldukça kötüydüler. Hala N95 resimlerine bakarım sanki onların renk kalitesi daha iyi gibi.

Denim gelsin bakalım o zaman ne değişecek.

oznkrts

oznkrts

Üye
Şimdi o gece çekimlerinde hele bide renk değiştiren ortamda odaklanamama sorunu 930 Dada var Çözümü basit ama videoya başlamadan önce odağı sonsuz yaptığın zaman sorunsuz devam ediyor 4 dk lık videoda ısınmayı normal buluyorum ki senin cihaz focusla kendini biraz zorladığı için dahada normal

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt