lumia 925 gpu hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925 gpu hakkinda
Lumia 925 tasarımı çok güzel bir telefon. Ama içindeki gpu biraz düşündürüyor. lumia 525 te adreno 305 l925 te 225 var. Bazilari 305 daha iyi diyor. Kullanan arkadaslar l925 ozellikle modern combat 5 oyunu ornegin deneyimlerini yazarlarsa sevinirim. l925 ekrani hd oldugu icin 525 e gore oyularda cok zorlanmasi lazim. l925 kullananlar deneyimleri yazarla sevinirim. Teseekur ederim.

Emre

Üye
-Adreno 225:Günümüz çok üst seviye cihazları içindir.500 MHz saat hızında çalışır.Çok başarılıdır.125 milyon polygon çizer[Kaynak : 1]3D için hazırlanmıştır.

-Adreno 305:Çok çok güçlü bir gpudur. 533 MHz saat hızında çalışır.Muazzam bir güce sahiptir.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Detayları hakkında bir bilgim yok ama Modern Combat 5'i gayet akışı şekilde oynayabiliyorum.

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
Oyun delisi biri değilim ama en azından s3 performanaını vermesini ve 2 yıl idare edecek bir telefon istiyorum. Lumia 925 alinir mi?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1320 Al

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
lumia 640xl bekle veya 735 al
Öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim. Benim için birinci öncelik tasarım. 640 xl ekranı bana göre aşırı büyük. 735 güzel ama 925 ın tasarımı daha cazip. İkisinde 305 gpu var.Adreno 225 ten cok farkli olmadigi icin 925 tercihim.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Oyun delisi biri değilim ama en azından s3 performanaını vermesini ve 2 yıl idare edecek bir telefon istiyorum. Lumia 925 alinir mi?
Ben 925 kullanıyorum ve gerçekten tasarımı beni de etkilediği için seçmiştim bu cihazı biraz da. S3 performansını 925 den gayet rahat bir şekilde alabilirsiniz. Modern Combat 5 olayına gelecek olursak en çok oynadığım oyunlardan biridir. ( oynayanlar bilirler ceifador!!! adında bir birlik var ya hani şu dünya birincisi olan işte ondayım) kasılma yaşatmaz ancak en üstün grafiklerde oynayamazsınız (asphalt gta sa vs.) için de böyle bu i. Oyun delisi değilim demişsiniz size yeterli olacak bir cihaz olduğunu düşünüyorum 2 yıl.

Ancak şimdi ben olsam 925 almak yerine 2. El bir 1520 bakardım büyük ekran keyfi çok farklı oluyor. Ben 925 alırken daha 1020 bile yoktu Türkiye'de.

• Beğen
Tepkiler: Cross.FireX
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Adreno 305'in 2 farklı sürümü vardir. Birincisi open gl es 2.0 destekleyen modeli (720p video kaydeder 1080p oynatabilir) bu mali 400 seviyesinde bir GPU dur . bu sürümü evet adreno 225 ile kıyas edilemez ama tabi yine CPU da küçümsenmeyecek kadar etkilidir. Birde open gl es 3.0 destekleyen s4 minideki modeli vardır bu GPU ile de adreno 225 kıyas edilemez. Yani lumia 620'deki adreno 305 ile s4 minideki adreno 305 ismen ayni olsa da aralarında çipset farkı ile bu performans bariz ortadadir

• Beğen
Tepkiler: reflex

ersncak42

Üye
Kardeş takılmadan butun oyunları oynatıyor ama 15-20dk sonra telefon çok ısınıyor.ısınma dert değilse gonul rahatlığı ile al

Peocawe

Peocawe

Üye
şarj yetiremezsin. ayrıca haddinden fazla ısınıyor bunları göze alarak almalısın.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Isındığı doğru ama cabuk da soğuyor onu gözardı etmemek lazim yekpare kazalarda muhtemel bu ısınma