Nokia Lumia 925 Cep Telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 Cep Telefonu

Nokia, Lumia ailesini genişletiyor.Nokia'nın son olarak akıllı cep telefonu dünyasına tanıttığı Lumia 925 ince tasarımı ile dikkat çekiyor. Windows Phone 8 işletim sistemli , Qualcomm'un çift çekirdekli 1.5Ghz işlemcisini kullanıyor. Cihazda 1Gb ram ve 16Gb'lık dahili hafıza kullanılmış. Ücretsiz 7Gb'lık SkyDrive depolama alanı da buna eklenmiş. Lumia 925'te ne yazık ki harici kart desteği bulunmuyor. Siyah,beyaz ve gri renk seçenekleri ile kullanıcısının karşısına çıkan Nokia Lumia 925 4.5" lik AMOLED ekranla geliyor. 'te Corning Gorilla Glass 2 ile ekran koruması sağlanmış. Lumia 925'te arka kamera ile oldukça net fotoğraflar çekebilir, ön kamerası ile de dostlarınızla görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Cihazda kullanılan 8 megapiksellik arka kamera çift LED flaş ile desteklenmiş. 1080p çözünürlükte video kayıtları yapabilen Lumia 925, Carl Zeiss optiğe sahip. 'in sahip olduğu diğer özellikler ise şu şekilde: Adreno 225 GPU, 4G LTE, 1.3 mp ön kamera, 8.5mm kalınlık, 140 gr ağırlık, 2000mAh batarya.



 


Uhops

Uhops

Üye
Harici kart desteği hafıza kartımı.hafıza kartı olmadan olurmu ya
 
fk555897

fk555897

Üye
Telefonun kendi hafızası az. Bence Hafıza Kartı'nın kesinlikle olması gerekiyordu.
 

cancux

Üye
Nokia Lumia 928 ve 925 modellerini bence, elindeki Lumia 920 stoklarını eritmek için öne sürdüğü yeni modeller. Çünkü takip ettiğim Nokia nın forum sitesinde nisan ayında sızan bir haberde yeni modelinin özellikleri şunlardı...

41mp kamera
2gb ram
Snapdragon 600 veya 800 2.0 2.5 ghz

Gibi teknik özelliklerden bahsedeliyordu. Çıkan modeller benim için tam anlamıyla bir hayal kırıklığı oldu. Ama sanırım bu tür beklentilerin altında modellerin çıkarılması şirketlerin uyguladığı strateji diyelim.
Bir Nokia cı olarak umuyorumki daha üst seviye Nokia modelleri ile karşılaşıcağız.
Yüksek bir ihtimalle Lumia modellerine EOS adında bir kardeş gelebiliceğinide sizlere söylemiş bulunuyum... (::)
 
Jackks

Jackks

Üye
Bu gidişle Nokia telefonlarında oyun oynanamayacak heralde
 


Üst Alt