Lumia 925 Amoled Yanması (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Türkiye ye gelse de alsak. Tabi düzgün w10m sürümüylr

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
2 Hafta önce vermiştim teleservice, bugün teslim aldım İzmir şubesinden.

Sonuç: Cihazımın ekranı değiştirilmiş ve tertemiz olarak geldi. Asıl ilginç olansa ekranla birlikte, fu ll kasası, usb+kulak girişi de değiştirilmiş. Adeta ana kartımı çıkarıp başka yeni bir kasaya koymuşlar gibi. Önceki kasada ezikler vs de vardı şimdi mis gibi maşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Sonuç: Cihazımın ekranı değiştirilmiş ve tertemiz olarak geldi. Asıl ilginç olansa ekranla birlikte, fu ll kasası, usb+kulak girişi de değiştirilmiş. Adeta ana kartımı çıkarıp başka yeni bir kasaya koymuşlar gibi. Önceki kasada ezikler vs de vardı şimdi mis gibi maşallah :)
hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
versino2

versino2

Üye

Hocam benide teşvik ettiniz bende yollayacağım nasılsa daha Windows 10 a var baya :D

csH

csH

Üye

Ücretsiz mi değişim yaptılar benim de resimdeki gibi bi sorunum var erteliyorum göndermek için o siyahlıkların yeri hiç değişmiyor

versino2

versino2

Üye
Konuyu hortlatmış olıcam ama bende ekrandaki whatsap izlerinden dolayı çarşamba günü İstanbul Teleservice gotureceğim.Kargoya guvenmediğimden kendim teslim edeceğim.Bakalım inşallah arkadaş gibi benimde 2 haftada değişirler herşeyi geri yollarlar bi sorun daha çıkarmadan :D

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Konuyu hortlatmış olıcam ama bende ekrandaki whatsap izlerinden dolayı çarşamba günü İstanbul Teleservice gotureceğim.Kargoya guvenmediğimden kendim teslim edeceğim.Bakalım inşallah arkadaş gibi benimde 2 haftada değişirler herşeyi geri yollarlar bi sorun daha çıkarmadan :D
Benim 2 haftada geldi ama geldiğinde şebeke de sorun vardı az çekiyordu, geri gönderdim Lumia 1520 ile değişim kararı çıktı. 40 gün oldu ikinci göndermemden sonra inşallah bu hafta kavuşacağım yeni cihaza :)

versino2

versino2

Üye
Benim 2 haftada geldi ama geldiğinde şebeke de sorun vardı az çekiyordu, geri gönderdim Lumia 1520 ile değişim kararı çıktı. 40 gün oldu ikinci göndermemden sonra inşallah bu hafta kavuşacağım yeni cihaza :)
Ozaman vermiyim ben bunlardan korkuyorum zaten başka sorunlarla boğuşmak telefonsuz kalmak istemiyorum :D Lumia 930 verirlerse koşa koşa götürürüm beklerimde ama 1520 yi istemem :D

dakamon

dakamon

Üye
Benim lumia 820 de bu sorun vardı başta dediler bir sorun yok işlem yapılmadı gelip alabilirsiniz dediler bende dedim nasıl olmaz bariz ekranda simgelerin izleri var tama eğer yapmıyorsanız bende tüketici mahkemesine başvuracağım dedim. Sonra dedi bi arkadaşlarla tekrar konuşayım dedi kadın. Bi gün sonra aradım işleme almışlar ekran değişecekmiş :D Ama o günden sonra telefon randımansız resmen güzelim telefon sorunlar çıkarmaya başladı. Ekranın içine toz aldırmışlar. Tekrar değiştirttim. Sonra ekranı iyi yerleştirmemişler tozlar dolmaya başladı. Tekrar verdim yine değiştirdiler ekranı. Bu seferde kapasitif tuşların ışığı yanmıyordu ne yaptılarsa artık. Yine gönderdim. Sizin anlayacağınız teleservice telefonu follofoş etti elime verdi.
Mesela şu an da lumia 640XL de ekranda ciddi bir sararma var. Böyle ekranın sağ üstünde yatay bir çizgi gibi ekran sararmış bir şekilde duruyor. Servise vericem de iş telefonu olarak kullanıyorum o yüzden gönderemiyorum.

versino2

versino2

Üye
Ozaman benimkide gittiği yere kadar gitsin ekranı 2 sene daha dayansın sonra değişiriz :D vazgeçtim servise gitmekten :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
aynı sorun bende de var, zaten garantisi bitti ama bu sorun garanti bitmeden önce baş göstermişti, sırf daha kötüye gitmesin diye göndermedim servise. hala daha kullanıyorum, varsın orda o butonların izi dursun zaten dikkat etmeyince çok da göze batmıyorlar alıştım ben :D

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Teleservice telefona lanet gibi çöküyor ya, Cuma günü iade istendi adamlardan cihaz MS ye gitmesi lazım hala gönderecekler.

Üst Alt