Lumia 920kasayi nerden edinebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920kasayi nerden edinebilirim
Ben 920 için yeni kasa alican ve kendim degistiricem kasayı nereden teminn edebilirim.Orijinal olması gerekiyor.Turkiyeden temin edebilir mıyım.Fiyat ne olur.İçini açtım daha önce bir iki kere.

920nin kasasını degistiremezsem kullanmam bi daha sogudum telefondan.Kac gündür kullanmıyorum.HTC ONE inin kusursuz kasasını gördükçe soguyorun cihazdan...

Bi de sarı mi kırmızı mi yoksa mavi mi?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Kırmızı.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Peki temin edebileceğim bir yer var mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Peki her şey dahil olanda kablosuz şarj ünitesi var mı bir de bunlar orijinal değil herhalde orijinal olan var mı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki her şey dahil olanda kablosuz şarj ünitesi var mı bir de bunlar orijinal değil herhalde orijinal olan var mı

Kablosuz şarj kısmı dahil değil.
Onu zaten ancak orjinalinde bulursun. :hmmm

Şunda var sanırım ama çok pahalı, sadece siyah ve sim yuvası yok:

kaltintop

kaltintop

Üye
orijinal mavi kasayı bulman zor. ki orjinal kasa bulmanda zor açıkcası. fakat şöyle bir gerçek var ki cyan kasa insana telefonu tekrar sevdiriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada diğer konuda bir üyemiz paylaşmış.
Orjinal kasa içeriğinin tümü mevcut (kablosuz şarj ünitesi vs):

Ama tabi site ne kadar güvenilir ya da gönderdikleri ürün resimde görülenle aynı mı orasını bilemeyiz.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu arada diğer konuda bir üyemiz paylaşmış.
Orjinal kasa içeriğinin tümü mevcut (kablosuz şarj ünitesi vs):

Ama tabi site ne kadar güvenilir ya da gönderdikleri ürün resimde görülenle aynı mı orasını bilemeyiz.

bu adamların yerlerine gittim 8s in alt kapağını almak için . Giderken şüphem vardı ama ürün orjinal çıktı .. çok büyük bir yer her çeşit parça var güvenebilirsiniz .hatta bende 8s in arka kapağını almak istiyorum burada 85 lira ama yurt dışında 12-28 dolar arası değişiyor acelemde yok 1 ay beklerim diye düşündüm .. Kısacası burası güvenilir

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
bakıcam olmadı servise vericem o da pahalı geliyor.Bu kasalar kaliteli midir?

Üst Alt