blackcemre
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben kendim değiştirdim kasa alacaksan bunu al tuşları flaşı falanda üzerinde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben kendim değiştirdim kasa alacaksan bunu al tuşları flaşı falanda üzerinde
Nasıl değiştirdin nasıl çıkardığını detaylı anlatırmısınız?
- - - Eklendi - - -
peki ürününün garantisi devam ediyor muydu?
bi dk bekleyin size bir video linki atayım garanti devam ediyordu ama garanti benim için pek önemli değil
Siz o videodan bakarak mı yaptınız?
ben bakarak yapmadım biraz anlarım telefon tamirinden direk söktüm yaptım daha öncede batarya sallandığı için açıp yapmıştım zaten biliyorum telefonun içini. ama siz vidyoya bakarak yapabilirdiniz benim yaptığımla aynı vidyoda yapılan bitek ben kablosuz şarj aparatını takmadım o kadar
kablosuz şarj aparatı?
vidyoda adam sarı kasanın içinden büyük beyaz bi parça çıkarıp kırmızıya takıyor ya işte o
evet hafifledi bende o yüzden takmadım zaten eskiye göre baya fark var
hafifledimi peki_?
tornavidası farklı numaralıda numarasını hatırlamıyorum. bide o fotoğraf temsilidir çünkü pil kapaüı flaş yazıyor o fiyata kablosuz şarj aparatı dahil olamaz çünkü tek başına o parça kasa fiyatına yakınBu linkteki kapakta kablosuz şarj aparatıda var. Sadece söküp takmak kalıyor geriye. Aslında bende cesaretlendim denemek istiyorum kırmızı kasa ileBu telefonu söktüğü tornavidanın özel bir adı varmı bildiğimiz yıldız tornavidamı?
Videoda saç kurutma makinesi gibi bir aletle hava verdi bunun nedeni ne acaba? Eğer telefonu hafifletiyorsa bende kullanmam zaten kablosuz şarj ile pek işim yok. Bu arada teşekkürler
tornavidası farklı numaralıda numarasını hatırlamıyorum. bide o fotoğraf temsilidir çünkü pil kapaüı flaş yazıyor o fiyata kablosuz şarj aparatı dahil olamaz çünkü tek başına o parça kasa fiyatına yakın
Videoda saç kurutma makinesi gibi bir aletle hava verdi bunun nedeni ne acaba? Eğer telefonu hafifletiyorsa bende kullanmam zaten kablosuz şarj ile pek işim yok. Bu arada teşekkürler
telefon zaten beyaz değilmi ? farklı renk tak bence sanki yeni bir telefon almışsın gibi oluyor ben sarıya kırmızı taktım sanki sıfır tlefon almış gibi hissediyorum
sıcak hava ile yapışkan kısmın nasıl desem yumuşamasını sağladı ki sökümü kolay olsun
ben beyaz alıp takıcam sonrada kardeşime veririm kendime 1020 alırım
telefon zaten beyaz değilmi ? farklı renk tak bence sanki yeni bir telefon almışsın gibi oluyor ben sarıya kırmızı taktım sanki sıfır tlefon almış gibi hissediyorumbende 925 2. el piyasasına düşsün takas etmeyi düşünüyorum
hadi hayırlısı ozaman
evet beyaz ama kardeşim beyaz sevdi bunu,onda siyah lumia 800 var onu da birine hediye ederim herkes sevinmiş olurkendim yine beyaz 1020 alıcam inşallah.
Bu linkteki kapakta kablosuz şarj aparatıda var. Sadece söküp takmak kalıyor geriye. Aslında bende cesaretlendim denemek istiyorum kırmızı kasa ileBu telefonu söktüğü tornavidanın özel bir adı varmı bildiğimiz yıldız tornavidamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?