Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

mu90

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920
Arkaşlar Merhaba Öncelikli Daha önce Konu Açıldımı Bilmiyorum. Açıldısysa özür Dilerim Birkaç Sorum Olacak...

1.Lumia 920 Telefonumda 3.Parti Uygulamalrından Video Dosya Müzik İndirdim Fakat Bilgisayara Bağladıgımda Ne Yaptıysam Göremedim...Bunları Nasil Görecegiz Bir Yolu Varmı..

2.Olarak Lumia 920 Kullanan Arkadaşlar Isınma ve Şarz Problemi Varmı...Telefonum 3G de ken Baya Hızlı Şarz Emiyor Fakat 2G de Bu Oran düşüyor..Ama Yine Yetersiz...
Ortalama Nekadar Süre şarzınız gitmekte...

3. Olarakta Lumia920 ye 8.1 Gelecekmi ?

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Merhaba.Bende lumia 920 kullanmaktayım.İlk sorunuz indirdiğiniz müzik veya videoları sadece telefondada uygulama içinde görebiliyoruz.Sistem kapalı olduğu için sanırım bilgisayara bağladığımızda göremiyoruz.İkinci olarak ısınma sadece büyük uygulamalarda oluyor.here drive+ gta san andreas benzeri uygulamalarda.ısınmanın normal olduğunu nokianın açıklamalarında okumuştum.şarj malesef bnmde şebeke açıkken yoğun kullanımda 3-4 saat anca gidiyor.3.olarak wp 8.1 tüm lumia cihazlarına gelecek :)

mu90

Üye
    Konu Sahibi
daha once indirdigim dosyaları gorup pc me aktarıyodum simdi goremiyorum..Windows 8.1 ile dosya yonetici ve bataryo sorununu cozerler umarım yoksa acıp termal macun sıkcam xD

gokturk86

Üye
MusicTube sd karta(L620) diğer mp3 lerin yanına indiriyor

mu90

Üye
    Konu Sahibi
işte sorun bende sd kart yok :) 32GB Direk Telefon Hafızası

gokturk86

Üye
işte sorun bende sd kart yok :) 32GB Direk Telefon Hafızası
tamam işte senin müziklerin telefonu bilgisayarı bağlayınca "Bilgisayar\Windows Phone\Phone\Music" da gözüküyor değil mi. (sd kartlı telefonlarda resim ve müzik kütüphane(telefon-sd kart) yerini değiştirebiliyorsun). söylediğim uygulama da senin müzik kütüphane klasörüne atıyor.
telefona müzik dinlemek için usb kabloyla bilgisayara bağlayıp mp3 leri nere atıyorsan buda oraya atıyorbuda kayıt yerini telefon yapıpta indirdiğim mp3

mu90

Üye
    Konu Sahibi
bi kontrol edeyim...Videolar flnda bulamadım ki tek muzşk değil...muziklerdede yok videolarda yok garip anlamadım gitti

YsF_90

YsF_90

Üye
benim 920 de batarya sorunu yok çok şükür. sürekli 3G de olmasına, günlük ortalama 120 sms whatsapp vs kullanmama rağmen şarjı ortalama olarak 35 saat gidiyor. tabi kullanıma bağlı olarak 55 saat gittiği de oldu, ama 24 saatin altına hiç düşmedi.