Lumia 920 Zil sesi istediğimiz mp3 olarak kişiselleştirme nasıl yapılır ?

tenagers

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Zil sesi istediğimiz mp3 olarak kişiselleştirme nasıl yapılır ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba ,
Konu başlığı komik gelebilir ama bir saatir deli oldum bu kadar basit birşeyi yapamadım gitti. İstediğim mp3'ü zil sesi yapmak istiyorum fakat napsam şaşırdım . Müzik listesine giriyorum seçiyorm fakat sadece paylaşıyor yada çalıyor . Ayarlar kısmından seçeyim diyorm . Ordada attığım hiç bir mp3 görünmüyor . Bir saatir sinirden kendimi yiyeceğim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

Model : Nokia Lumia 920

Tepkiler: alikan42

Telefonunu (kilit ekranı açıkken) USB ile bilgisayara bağladıktan sonra, içindeki Ringtones klasörüne istediğin mp3'leri at.
Daha sonra USB'den telefonu çıkar.
"Ayarlar>Zil Sesleri+Uyarılar>Zil Sesi" yazan yere gel. Parmağınla listeyi kaydır, yukarı doğru gel iyice.
Listede eklediğin mp3'leri görebilirsin.

Kolay gelsin.

Tepkiler: orhanyenal, skynet ve tenagers

tenagers

Üye
    Konu Sahibi

ilk oncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dediğinizi uyguladım fakat o dediğiniz yere geldiğimde hala göstermiyor ısrarla telefondan kaynaklı bir problem olabilir mi acaba ?

braayn

Üye
marketten zil sesi yaratıcı programını indir kur.bu kadar basit kurduğun programda istediğin mp3ü zil sesi kısmına özel başlığı altında taşıyorsun dahas onra telefondan Ayarlar>Zil Sesleri+Uyarılar>Zil Sesi kısmından bakabilirsin ve ayarlayabilirsin.

Tepkiler: orhanyenal ve tenagers

tenagers

Üye
    Konu Sahibi
teşekkrü eederim sağolun arkadaşlar

flacess

Üye
merhaba arkadaşlar, mesaj sesini istediğim zil sesi nasıl yapabilirim?

R3DDeviL

Üye
mesaj,anlık iletiler,e-posta istediğimiz sesi nasıl yapıcaz bunu bilen varmı arkadaşlar..cevaplar için teşekkürler şimdiden.

skynet

Üye
Ringtones klasörüne atıyorum müzik dosyasını ama gözükmüyor

- - - Eklendi - - -

Neyse olayı çözdüm meğerse mp3 bilgileri görünmesine engel oluyormuş mp3tag ile kullanacağınız mp3'ün tüm bilgilerini silin oluyor

byibo

Üye
yada 40 saniyelik mp3ler atın oylede oluyor ama en güzeli zil sesi yaratıcı uygulamasını kullanmak