lumia 920 yi kaptırrdım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışında böyle mi özel okullarda böyle mi yav ister derste oyun oyna ister mesajlaş kimene

- - - Eklendi - - -

Nie Kime hava atacaktın

- - - Eklendi - - -

ah keşke istanbulda olsaydım da o hocadan nasıl tel alınırmış gösterebilseydim :ehe

off yurd duşı off diğer ülkeler... valla gitmek istiyorum buralardan. telefonu elimden bir çıkardığımda otobüste, dışarda,okulda herkez bakıyor başıma toplanıyor ne diyorsun :D

- - - Eklendi - - -

yurt dışında böyle mi özel okullarda böyle mi yav ister derste oyun oyna ister mesajlaş kimene

- - - Eklendi - - -

Nie Kime hava atacaktın

- - - Eklendi - - -

ah keşke istanbulda olsaydım da o hocadan nasıl tel alınırmış gösterebilseydim :ehe
evlat acısından beter.

hikmet366

hikmet366

Üye
Yaşın Kaç profilinde 20 nie gözüküyor .

MrTech

MrTech

Üye
Yani el koyamaz..147'yi ara vermiyorsa şikayetçiyim de..

enterneoll

enterneoll

Üye
ben bazen okula 2 telefon götürüyorum kaptırırsam kötü olanı veriyorum :D cidden ama şaka yapmıyorum ve bizim okulda bazen dönemin sonlarında veriyorlar telefonları

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
ben bazen okula 2 telefon götürüyorum kaptırırsam kötü olanı veriyorum :D cidden ama şaka yapmıyorum ve bizim okulda bazen dönemin sonlarında veriyorlar telefonları
o dönemin sonunda verenler acaba ne yapıyor o kadar telefonlarla....

hikmet366

hikmet366

Üye
aldı teli baktı lan bu ne dedi arkadan çocuklarda hocam lumia 920 filan dedi şaşırdı hoca işte.

hehe hangi hoca aldı

- - - Eklendi - - -

ewwet bizim okuldada yapıyorlar çocun ipone 5 i var bir tanede LG Nin en eski teli var hocoya onu veriyor hoca onun arkasında ipone 5 le mesaj atıyor :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi

hehe hangi hoca aldı

- - - Eklendi - - -

ewwet bizim okuldada yapıyorlar çocun ipone 5 i var bir tanede LG Nin en eski teli var hocoya onu veriyor hoca onun arkasında ipone 5 le mesaj atıyor :ehe
:D müdür yardımcısı aldı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. sizinle böyle konuşmak çok iyi. :sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt