Lumia 920 - Wifi bağlantı yok [ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 - Wifi bağlantı yok [ÇÖZÜLDÜ]
Merhabalar,

Lumia 920 kullanıcısıyım cihazı alalı bir hafta olmamıştır.
Wifi ile sıkıntılar yaşıyorum, yalnız sorunun cihazda değil modemde olduğunu düşünüyorum.
İşin içinden çıkamadım Evde kullandığım kablosuz modem "TP Link TL-WA701ND" Access Point Masaüstüne bağlı,
Bir dizüstü var. birde telefonla düne kadar bağlanıyordum dün şarj yemesin diye Cihazdan wifiyi kapattım bir süre sonra tekrar açtım
Kablosuz ağı "Modemi" Görüyor ama bağlantı gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüme ulaşmak için yaptıklarım :

Modemi reboot yaptım nafile.
Telefona reboot yaptım nafile..
Soft format attım nafile.
Modemin ayarlarını resetledim, sıfırladım tekrar baştan kurdum nafile!
Kablosuz modemim şifrelidir "WPA-PSK/WPA2-PSK" şeklinde

Başka bir modemde deneme şansın oldumu diye soracak olursanız, iş yerindeki kablosuz modemde girebiliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonun wifi ayarlarindan kablosuz agini silip tekrar şifre girerek baglanmayi dene.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
    Konu Sahibi
telefonun wifi ayarlarindan kablosuz agini silip tekrar şifre girerek baglanmayi dene.

Bu eylemi tekrar, tekrar denedim. İşe yaramadı hatta şimdide denedim gene işe yaramadı... Modem'i tekrar sıfırlayıp ayarları yeniden kurup tekrar deneyim bakalım..

- - - Eklendi - - -

Malesef sorun halâ devam ediyor.. Wi-fi'yi çekiyor bağlı olduğunu söylüyor. İnternet bağlantısı gelmiyor. Acaba ip mi alamıyor..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Wireless Agini Sil .. Telefonu Kapat, Tekrar Ac .?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
    Konu Sahibi
Wireless Agini Sil .. Telefonu Kapat, Tekrar Ac .?

Dediklerini bir çok kez tekrarladım sonuç vermedi! Modem ile alakalı bir durum olduğu kesindi. Ben acaba ayarlar konusunda yardımcı olur musunuz diye düşünerek konuyu açtım.. İlgi alakanıza teşekkür ederim sorunum çözüldü..

Çözümü :

Aslına bakarsanız, zahmetli bir iş olmadı. Aklıma gelen şeymiş.. TTNet'ten kaynaklanan bir durum Access Point ve Router modemimin fişlerini çıkarttım 5 sn kadar bekledim, taktım sorunum çözüldü..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun çözüldügüne göre:locked2:

Üst Alt