Şu camera Pro yan yatık şeeklde 8 işareti var o ne ayarı yapıyor birde otomatikten m ye gelince flu bulanık bir görüntü oluyor onu ön bulanık arka net gibi ayarlar yapabilirmiyz kamera süper olmuş yalnız
Arkadaşlar yazmayım şimdi biter ha bitti bitecek diyorum ama bu çarklar saat 11de dönmeye başladı hala inatla dönüyor millet 10 dakikada yüklendi diyor benim 1 saat olacak hala dönüyor neden olabilir :/
820'de yarım saat önce güncelleme yaptım wifi üzerinden. Data sense hariç söylenen her şey gelmiş. FM Radyo'ya Müzik ve videolar kısmından ulaşabilirsiniz. Sms ve arama engelleme ayarlarda en altta. Ekran+ dokunma bölümünde de yenilikleri görebilirsiniz.
Arkadaşlar yazmayım şimdi biter ha bitti bitecek diyorum ama bu çarklar saat 11de dönmeye başladı hala inatla dönüyor millet 10 dakikada yüklendi diyor benim 1 saat olacak hala dönüyor neden olabilir :/
kardeşim ben nsudan flaşladığımda numara engelleme bende de yoktu,ve ayrıca inmeyen bazı uygulamalar vardı.onların üstüne basılı tutarak inmesini iptal ettim,hemen kapasite kontrolü ve ekstralar bilgi güncellemesi geldi.guncelledikten sonra numara engelleme geldi.ayarlarda en sonda..