Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
820'de güncellemeleri kontrol ettikten sonra otomatik olarak indirmeye başladı içerik hakkında birşey yazmıyor.

cmptrengineer

Üye
Şu camera Pro yan yatık şeeklde 8 işareti var o ne ayarı yapıyor birde otomatikten m ye gelince flu bulanık bir görüntü oluyor onu ön bulanık arka net gibi ayarlar yapabilirmiyz kamera süper olmuş yalnız
Pro cam,i aç ... Tıkla kullanma kılavuzunu aç odaksal çekim diye bişe var ayrıntılar orda

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yalnız bende yer yok silmeyi unuttum dosyaları napcaz en son 800 mb yer vardı?Telefonda suan çaarklar dönüyor bir sorun olur mu boyutu nsudan yükleyenler 1gb filan diyordu ??

yeminli06

yeminli06

Üye
Tamam size bir de amber gelecek umarım yakın zamanda gelir. 820 lere de düzeltilmiş sürümlü amberin gelmesi şart çünkü onlarda 3001 olan sürümde data sense yok. Nokia ne yapmaya çalışıyor anlayan varsa bir anlatsın.

Sorun bişeyin gelmesi değil biliyorum amber gelmediğini ama sorun 10 dakikalık güncelleme 1 buçuk saate yaptı beki büyültülecek mesele değil ama merak ettim cihazımda bir sıkıntı mı var böyle oldu

merlin19

merlin19

Üye
Peki Kim farkketti bunu ? Güncelleme sonunda üstteki işaretlerle alttaki kutuların arası bariz bariz iyice açıldı arkadaş ms okadar email attım şu kutuları üst simgelere sıfıra yakın yapın diye bu adamlar hala ekranı aşağı itiyor varmı bunu yaşayan?

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım oraya hızlı ayarları getirecekler o yüzden şimdiden alıştıra alıştıra azar aar artırıyorlar :P :D

cmptrengineer

Üye
Aynen benimde öyle

merlin19

merlin19

Üye
Telefonun tek gıcık gittiğim yeri o ekranın üstü simetri hastasıyım ben ya acayip kasılıyorum o canım ekranı öyle görünce kutuları ben yukarı attıkca o saatte yukarı gidiyor deli oluyorum Galip derviş halt yemiş yanımda takıntı oldu :D

ANIL

ANIL

Admin
Çarklar dönüyor şuan :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar bazıları uzun surdu filan demiş.Galiba o internet bağlantınızdan olabilir çünkü telefonumun 28 gb DOLU ve benimki 20 dakkada herşeyi bitti.Şuan kullanıma hazır :oke:

eyup ensar

eyup ensar

Üye
baya bişeyler sildim ben telefon boşaldı resmen ya...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde facebookta windowsphoneturkiyeinfo diye bir grup var siteleri de var oradaki moderatör maxicepin bir şey bildiği yok bebeler falan diyor. Bu konuda nerden çıktı derseniz orada gdr2+amber geldi diye haber yapıldı altına yazdık dedik 920 ye amber değill gdr2 geldi 820 ye data sense gelmedi dedik onlarda yok geldi falan filan bizde dedik bu biz 2 kişi oluyor dedik ki bakın maxicepte millet söyledi yapanlara data sense falan gelmememiş 820 cilere 920 yede sadece gdr 2 vermişler dedik. Ama dinletemedik :)
Adres verin saldıralım bizlere laf atmak neymiş gösterelim:sopa:

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Buda bana ders oldu. Bundan sonra NSUcuyum:kıskıs: yarın NSU'dan tekrar güncellerim.

dakamon

dakamon

Üye
Bizim amele nokia işini doğru yapıp doğru düzgün güncellemeyi gönderse acaba sadece Türkiye ye mi oluyor bunlar :) ben diğer yabancı sitelere bakıyorumda adamlar çok mutlular kimse data sensin gelmemesinden bahsetmemiş kimse 920 ye sadece gdr2 gelmesinden bahsetmemiş sanırım herkese düzgün bir şekilde verildi ama bizlere yine eksik gedik. :)

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Bu herhalde amber güncellemesi değil çünkü telefon aynı telefon hiçbir değişiklik yok.bi de ota ne nsu ne demek oluyo.

Lumia820

Lumia820

Üye
ota da telefon sıfırlanıyor mu ?

Üst Alt