Lumia 920 telefoncuya kaça gider?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
820 kaça gider sizce?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence de satmayın.

Windows 8.1'den sonra tarih yazacaksınız, efsane olacaksınız, ileride anlatacaksınız "bizler farklıydık, riski göze aldık emek verdik biraz bekledik ama karşılığını aldık" diye.

Renkleriyle,'modern' arayüzüyle sıradanlaşmadan yeni ve hızlı bir anlayışın ilk üyeleriydik, diğerleri gibi verimsiz sistemlerde kendimizi avutmadık diyeceksiniz.

Diğer kullanıcılarla birlikte yazılan tezlerde kahraman olursunuz, öngörüleriniz ve yapabildikleriniz hakkında :good:

• Beğen
Tepkiler: FeRhAt0152
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
İos geçmek kötü bir tercih mi ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

windman1981

windman1981

Üye
Iphone alacaksan sat gitsin. Ben 820 ye bir turlu alıcı bulamadım. Telefoncular bile almıyor :) Müzelik olana kadar saklayacağım artık. Bir daha da ne android nede wp ye bulaşmam.

- - - Eklendi - - -

Iphone alacaksan sat gitsin. Ben 820 ye bir turlu alıcı bulamadım. Telefoncular bile almıyor :) Müzelik olana kadar saklayacağım artık. Bir daha da ne android nede wp ye bulaşmam.

- - - Eklendi - - -

KayraBey

KayraBey

Üye
Kesinlikle yazık bu telefonlara. Bence satma sakla yedek olarak evde dursun. Ne alırken ne satarken para etmeyen telefonlar bunlar

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
achambo

achambo

Üye
Kesinlikle yazık bu telefonlara. Bence satma sakla yedek olarak evde dursun. Ne alırken ne satarken para etmeyen telefonlar bunlar

2 yıl önce galaxy s almadığım için ne kadar pişmanım bilsen abi

- - - Eklendi - - -

akrabam telefoncu aslında bir fiyat sorayım iyi fiyata giderse satayım 350-400 olursa 900 e almıştım türkiyede 1300 ken hey gidi

partyhard

Üye
Bence de satmayın.

Windows 8.1'den sonra tarih yazacaksınız, efsane olacaksınız, ileride anlatacaksınız "bizler farklıydık, riski göze aldık emek verdik biraz bekledik ama karşılığını aldık" diye.

Renkleriyle,'modern' arayüzüyle sıradanlaşmadan yeni ve hızlı bir anlayışın ilk üyeleriydik, diğerleri gibi verimsiz sistemlerde kendimizi avutmadık diyeceksiniz.

Diğer kullanıcılarla birlikte yazılan tezlerde kahraman olursunuz, öngörüleriniz ve yapabildikleriniz hakkında :good:

sanki vatan kurtariyonuz varya. azla yetinmeyi hayat felsefesi yapmissiniz

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Arkadaşlar 900 lürden bahsetmişte bu telefonu 700 e alıyo telefoncular hatta ALMIYO . Şaka değil yani ben mecburen gidip aldığım yere vericem yoksa alan malan yok . Böyle bişeyi kesinlikle görmedim yahu ? resmen telefon para etmiyo

ferit.61

ferit.61

Üye
Lumiaların fazla para etmemesi Nokia' nın kendi salaklığındandır. Biliyoruz uzun süre kendini geliştiremedi ve rakipleri karşısında geri kalarak kendi kendini bitirdi. Bu sebeple piyasada ve millette bu algı oturduğu içim anca 5 senede temizlenir. Bizim milletin ağzına birşey sakız olunca en kral ürünüde yapsan bir türlü kabul edemez. Lumia mı ilk aldığımda elimde gören bir kaç arkadaşın kanka o ne marka diye sorması, ardından benim Nokia diye belirtmem. Ve tekrar elemanın cevabı kanka Nokia bitti be... Bendeki tepki ise affınıza sığınarak: Sığır, haklısın da Lumia aldın mı eline veya nasıl bir sistem, nasıl bir cihaz olmuş biliyor musun ? İnsanlarda direkt bu ön yargı olduğu sürece veya Nokia bunu tamamen kırana kadar bir süre bu durum devam eder. Telefoncu denen Tapirden bozma yamyamların işine gelen tabiki haksız yere en fazla para kazanmak. Bunuda sakız gibi satılan Android ile sağlıyorlar... Birgün Nokia 701 deneyeyim dedim. Bir telefoncuya girdim. Dedim sıfır veya temiz ikinci el var mı ? Adamın cevabı : Abi 701 lerde sorun varmış Nokia onları geri toplatıyor :) Gülermisin ağlarmısın. İçinde adamın neticesi ve dükkanının tabelasınında bulunduğu bir küfürlü cümle kurarak dükkandan çıktım... Bu tipler varken Nokşia zor para eder, ama muhakkakki Microsoft da bunda büyuk etken. Geç kalıyor ve yarım bir işletim sistemi üzerine Nokia 500 tane telefon çıkarsa ne yazar...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 900 lürden bahsetmişte bu telefonu 700 e alıyo telefoncular hatta ALMIYO . Şaka değil yani ben mecburen gidip aldığım yere vericem yoksa alan malan yok . Böyle bişeyi kesinlikle görmedim yahu ? resmen telefon para etmiyo
Telefonun siyah ise,garantili ise,kozmetik ve kullanım bakımından sorunsuz ise konuşabiliriz.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Telefonun siyah ise,garantili ise,kozmetik ve kullanım bakımından sorunsuz ise konuşabiliriz.

Renk beyaz , daha 5 aydır kullanıyorum tüm kutu içeriği faturası duruyo ve telefon elimden masaya bile düşmedi . sıfır deforme

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Renk beyaz , daha 5 aydır kullanıyorum tüm kutu içeriği faturası duruyo ve telefon elimden masaya bile düşmedi . sıfır deforme
Teşekkürler,ben siyah almayı düşünüyorum.ama satmak istersen ilgili bölüme konu açabilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konuyu açan arkadaşa yeterince fikir verildi sanırım.
Gerisi biraz dertleşmeye girmiş.
Telefonunu satmak isteyen satabilir ya da buradan satacaksa ilgili bölümümüze konu açabilir.

Ancak diğer sistemlere geçip de sonradan başını taşlara vuran çok üye de gördü burası.
Sırf dosya yöneticisi, bazı özellikler ve unlock yok diye hemen cihaz satmaya gerek yok bence.
Biraz sabır istiyor hepsi bu.
Zaten FM radyonun gelmesi, ekran saatinin gelmesi, renk profillerinin gelmesi, ters çevirince sessize alma özelliğinin gelmesi, renk profillerinin gelmesi arama ve sms engellemesinin gelmesi, Belfiore'nin açıklamalarını akla getiriyor.

Ne demişti: "Merak etmeyin kullanıcıların söylediklerini dinliyoruz."

Şu son günlerde yaşanan gelişmeler de bunun doğru olduğunun göstergesi.
Sabredenler bekledikleri tüm özellikleri görecekler kimbilir?

Elbette şu çok doğru; süreç biraz ağır ilerliyor.
Ancak gün geçtikte Windows Phone'un daha da geliştiğini ve kullanıcıların arzu ettiği yönde ilerlemeyi sürdürdüğünü kimse inkar edemez.

Daha önce de söylemiştik; Windows Phone henüz bir bebek ve sıkıntılar içinde kullanıcılarının kollarında büyüyor.
Nasıl ki bir bebeği doğduktan sonra belli bir büyüklüğe eriştirmek, ebeveynler için sancılı bir süreçse; bizim için de öyle geçiyor.

Bizler bir nevi gönüllüler olduk. Windows Phone'un ilk kullanıcıları olduk, onu tanıyan, onu gözlemleyen, iyi yönlerini ve eksiklerini gören ilk kişiler olduk.

Bilindiği gibi, yeni çıkan sistemler, belli bir düzen ve olgunluğa erişene kadar hep sancılı olmuştur.
Ancak o olgunluğa eriştikten sonra da kullanıcının gözünde en güzeli olmuştur.

Diğer olgun sistemlerde pek çok şeye alışanlar için defalarca söyledik; Windows Phone güzel bir sistem ancak aynı olgunluğa henüz erişmediği için geçmek adına erken. Biraz daha bekleyebilirler. Ancak yine de hız ve stabillik adına veya gerekli sabır gösterilebilecekse tercih edilebilir.

Windows Phone sahipleri ise zaten sabır göstermeliler. Yine de memnun olmayanı da kimse tutmuyor elbet, satıp diğer sistemlere geçmekte özgür herkes.

Bizler sadece burada fikirlerimizi paylaşıyoruz, elimizden geldiğince birbirimizle yardımlaşıyoruz.

Dikkat ederseniz WP bölümünden diğer bölümlere giden üye çok az olduğu halde, diğer bölümlerden buraya gelip konulara yorum yazan bir sürü arkadaşımız var? Neden? Çünkü buradaki diyalog, gelişmeler, paylaşım ve yardımlaşma ortamı gıpta uyandırıyor, merak ettiriyor. Yeni doğan bebeğin sıkıntılarını yaşıyoruz hepimiz ve birbirimizle iyiyi kötüyü paylaşıp yardımlaşıyoruz.

Forumumuzun her bölümü birbirinden güzel elbette. Ancak yepyeni bir sistem olan Windows Phone bölümünün yeri gerçekten bana göre apayrı. Moderatöründen kullanıcısına kadar herkes bu bebeği el birliğiyle olgunluğa eriştirmek için fikir yürütüyor, konu açıyor, düşüncelerini sıkıntılarını sorunlarını paylaşıyor. Önerilerini sunuyor. Kimileri araştırmaları, kimileri çevirileri, kimileri haberleri, kimileri fikirleri ile katkıda bulunuyor. Ve eminim 1 sene içinde bu bebek sistem yerini koşarak giden olgun bir sisteme bırakacak.
Bizler ilk kullanıcılar olarak, bu sıkıntılı günleri yaşayıp evrime şahit olanlar olarak bambaşka duygular içinde olacağız belki.
Sistem oturana kadar bizim cihazlar eskiyecek belki. Ancak o gün geldiğinde de sistemi herkesten iyi tanıyor ve biliyor olacağız. Ve artık yeni cihaz alırken tereddüdümüz olmayacak kimbilir? Olgunlaşmış sisteme hazır geçenler ise aradıkları her özelliği bulacaklar belki ama sistemi tanıyıp alışmaya çalışmakla geçecek onlar için de belli bir süre...

Her neyse, ilk defa bir konuyu kapatırken bu kadar uzun yazdım :)
Her şeyin bir ilki vardır.

Son olarak; tüm sistemlerin birbirine göre güzellikleri var.
Lütfen konular altında cihazları, markaları yada birbirimizin kullandığı sistemleri kötüleyip aşağılayarak yok yere birbirimizi kırmayalım, tartışmaya yol açmayalım.
Beğeniler insandan insana değişir. Kimse kimsenin kullandığı sistemi kullanmak veya beğendiği sistemi beğenmek zorunda değil.

Önemli olan bu rekabet içinde son kullanıcının karlı çıkması ve güzel şeyler olması.

Hepinize güzel bir bayram diliyorum.

:locked2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, achambo, n000k ve 1 kişi daha
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...