Müzelik olana kadar saklayacağım artık. Bir daha da ne android nede wp ye bulaşmam.
Müzelik olana kadar saklayacağım artık. Bir daha da ne android nede wp ye bulaşmam.
Müzelik olana kadar saklayacağım artık. Bir daha da ne android nede wp ye bulaşmam.Kesinlikle yazık bu telefonlara. Bence satma sakla yedek olarak evde dursun. Ne alırken ne satarken para etmeyen telefonlar bunlar
Bence de satmayın.
Windows 8.1'den sonra tarih yazacaksınız, efsane olacaksınız, ileride anlatacaksınız "bizler farklıydık, riski göze aldık emek verdik biraz bekledik ama karşılığını aldık" diye.
Renkleriyle,'modern' arayüzüyle sıradanlaşmadan yeni ve hızlı bir anlayışın ilk üyeleriydik, diğerleri gibi verimsiz sistemlerde kendimizi avutmadık diyeceksiniz.
Diğer kullanıcılarla birlikte yazılan tezlerde kahraman olursunuz, öngörüleriniz ve yapabildikleriniz hakkında![]()
sanki vatan kurtariyonuz varya. azla yetinmeyi hayat felsefesi yapmissiniz

Gülermisin ağlarmısın. İçinde adamın neticesi ve dükkanının tabelasınında bulunduğu bir küfürlü cümle kurarak dükkandan çıktım... Bu tipler varken Nokşia zor para eder, ama muhakkakki Microsoft da bunda büyuk etken. Geç kalıyor ve yarım bir işletim sistemi üzerine Nokia 500 tane telefon çıkarsa ne yazar...Telefonun siyah ise,garantili ise,kozmetik ve kullanım bakımından sorunsuz ise konuşabiliriz.Arkadaşlar 900 lürden bahsetmişte bu telefonu 700 e alıyo telefoncular hatta ALMIYO . Şaka değil yani ben mecburen gidip aldığım yere vericem yoksa alan malan yok . Böyle bişeyi kesinlikle görmedim yahu ? resmen telefon para etmiyo
Telefonun siyah ise,garantili ise,kozmetik ve kullanım bakımından sorunsuz ise konuşabiliriz.
Teşekkürler,ben siyah almayı düşünüyorum.ama satmak istersen ilgili bölüme konu açabilirsin.Renk beyaz , daha 5 aydır kullanıyorum tüm kutu içeriği faturası duruyo ve telefon elimden masaya bile düşmedi . sıfır deforme