Lumia 920 telefoncuya kaça gider?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doukann

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 telefoncuya kaça gider?
Telefon 1.5 ay önce falan Nokia tarafından zar zor yenisiyle değiştirildi ama ben telefona ısınamadım bir türlü. İkinci el siteleriyle falan uğraşmak istemiyorum, satışı uzun sürer, sattığım kişi sorun yaşar sorumlusu ben olurum vb. hızlıca telefoncuya satsam kaça gider telefon tahmini?

Mskrc

Mskrc

Üye
900

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anil-D

Anil-D

Üye
telefonu kullandınmı

alical33

alical33

Üye
telefoncu öldü fiyatına alır + bide nokia lar eskisi gibi gitmiyor derler iyice düşürürler 700 800 civarına falan belki alırlar mersinde piyasa öyle en azından

Mskrc

Mskrc

Üye
800 filan

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

pederr

pederr

Üye
sen sen ol telefoncuya telefon satma ben simdiki piyasada bile elden 350 tl ye 5800 verdim :) telefoncuya gidiyosun 100 lira 150 lira çekiyorlar koy bir siteye satılana kadar kullan alıcısı çıkıncada gönder gitsin çok zarar edersin telefoncularda

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bursada 1 aylık ikinci el 920 1100 tlye satılıyor demekki adam 1000 tl yada 900 tlye almış bence satmayın yazık edersiniz telefona takasa gidin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefoncular ölü fiyatına alırlar.
Hatta Nokia 5110 fiyatı teklif edenler çıkabilir, hepsi ölücü.
Senden 200'e aldığını başkasına 700'satar.
O yüzden arkadaşlar haklılar, makul bir fiyat vererek internet üzerinden satabilirsin.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
internetten kaça gider 920 yi koysak beklesek alıcısı çıkanaa kadar 1250 ye gider mi ? yada 1.100 TL olsun ?

ÖEY

ÖEY

Üye
İnternetten maksimum 900-950 tl ye satarsın, o da cihaz temiz ve yeniyse yani atıyorum 2-3 aylıksa. Telefoncuların vereceği maksimum fiyatta 750 tl olur ben sana diyim :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En azından burada veya çevrende bir yerlere satmaya çalış eşine dostuna ver

partyhard

Üye
Telefoncuya satma takasta belki 600 civarı sayarlar. Bildiğin dolandırıci onlar

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bende bu 2 hafta içinde satıyorum telefonu . Bıktım resmen yüzünü dahi görmek istemiyorum . Sahibinden.com da kime mesaj attıysam takas için adamlar yok abi nokia mokia almıyorum ben diyo . Ki telefonum daha 5 aylık ve 19 ay garantisi duruyo tertemiz mis gibi . Mecburen gidip aldığım yere satıcam . Ölüyse ölü arkadaş başka türlü bu takozları veremeyiz kimseye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hafta sonu vatanbilgisayar'da 1268 TL, normalde media markt'ta 1349TL'ye gidiyor.

Kaça satmayı düşünüyorsunuz?

erdgnblt

erdgnblt

Üye
en 1150 tlye sıfırını aldım turkcell genpakvk ürünü hemde...
siz 2. elin SATIŞINA 1000 diyorsunuz 900 diyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

marazruno123

Üye
1000 eder telefoncuya satarsan karını düşünecek adam

Anil-D

Anil-D

Üye
sıfırı 920 mi 892 tl

phantomddl

Üye
Ben internet üzerinden 820'ye satamıyorum, telefoncunun 700'den fazla vereceğini düşünmüyorum ama şansınızı bir deneyin.

pirenuri

pirenuri

Üye
Bana kalırsa satmayın arkadaşlar dayanın biraz. Elinizdeki telefon o kadar da kötü değil yahu. Valla yazık edersiniz o kadar paranıza. Madem aldınız telefonu bari biraz bekleyin. Biraz kullanın yeni modeller çıkana kadar. Bu telefonu satsanız bile yeni alacağınız telefon bundan ahım şahım bir üstünlüğü olmayacak . Benden size tavsiye. Bunları Bi aralar satmayı düşünen birisinden duyuyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...