Lumia 920(Siyah)Aldım Önerileriniz Nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920(Siyah)Aldım Önerileriniz Nelerdir ?
Öncelikle cümleten selamunaleyküm forumda bir kaç abimin kardeşimin yardımcı olduklarını gördüm telefonum bi sıkıntı olmazsa nasip olursa pazartesi öğleden sonra elimde olmuş olacak..Telefon geldiğinde yapmam gerekenler nelerdir kurmam gerekenler vs.verimini arttırmak için stabilize kullanmak için deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
V.a.s hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: krstnck
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Bu dediklerimi özenle yaparsan hiç sorun yaşamadan kullanırsın inşallah. İlk olarak telefonu açtığında bir miktar şarjı olacaktır o şarjı tamamen bitene kadar kullanmadan cihazı şarj etme. Şarj bittikten sonra cihazı şarja tak ve tamamen dolduktan sonra 6 saat daha şarjda tut. Bu şekilde batarya kalibrasyonun tam olucak ve tam batarya performansı alıcaksın. Daha sonra Outlook.com Microsoft hesabı oluştur ve telefonun kurulumunu o hesapla yap.

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
sonra tepe tepe kullan :zong:

hayırlı olsun ben sarısından istiyorum yea :hmmm

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Bu dediklerimi özenle yaparsan hiç sorun yaşamadan kullanırsın inşallah. İlk olarak telefonu açtığında bir miktar şarjı olacaktır o şarjı tamamen bitene kadar kullanmadan cihazı şarj etme. Şarj bittikten sonra cihazı şarja tak ve tamamen dolduktan sonra 6 saat daha şarjda tut. Bu şekilde batarya kalibrasyonun tam olucak ve tam batarya performansı alıcaksın. Daha sonra Outlook.com Microsoft hesabı oluştur ve telefonun kurulumunu o hesapla yap.
Teşekkür ederim abi tek tek uyguluycam eksik olma.

- - - Eklendi - - -

sonra tepe tepe kullan :zong:

hayırlı olsun ben sarısından istiyorum yea :hmmm
İnşallah kardeşim :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı Olsun , Güle güle kullan.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sağol kardeşim.

komando04

komando04

Üye
hayırlı uğurlu olsun kardeşim en önemlisi Alikemal abinin söylediği şarj kabilikasyonu ve mikrosoft hesabı sonrasını telefon kendi hallediyor zaten.güncelleme sık sık geliyor güncellersin.

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı uğurlu olsun kardeşim en önemlisi Alikemal abinin söylediği şarj kabilikasyonu ve mikrosoft hesabı sonrasını telefon kendi hallediyor zaten.güncelleme sık sık geliyor güncellersin.
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim.

sonerrap

sonerrap

Üye
hotmail hesabı ile kurulum yapınca problem oluyormu acaba

metrix355

metrix355

Üye
hayırlı uğurlu olsun.Hotmail hesabndaki kişileride ekler dye blyrm ben fazlalık olmasın dıyorsan yenı hesap almak mantklı gıbı ama bılmıyorum cunku telefonu almadım daha

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hotmaille kurulumda sorun olmuyor fakat Hotmail kapanıvak ve Outlooka taşınıcak o zaman hotmaille kurduğunuz uygulamalar çalışmaz

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Peki kurmam gereken program yama vs.bişeyler var mı yarın öğlen gibi elimde olacak ona göre yapayım ayrıca Ali Kemal abi dediğin hesabı nerden alcam ?

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Outlook.com

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt