Lumia 920 ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir arkadaşım, ön kamera tozlanması sebebiyle telefonu geçen haftalarda servise verdi. Telefonu geri aldığında gördük ki, kamera temizlenmiş, yeniden sistem yüklenmiş ve kapak değiştirilmiş. Hem de ücretsiz. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bir arkadaşım, ön kamera tozlanması sebebiyle telefonu geçen haftalarda servise verdi. Telefonu geri aldığında gördük ki, kamera temizlenmiş, yeniden sistem yüklenmiş ve kapak değiştirilmiş. Hem de ücretsiz. :)

kaç gün sürdü abi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye

dokuz gün sürmüş Arda'cım.

Teşekkür ederim abicim ama sence de bu süreler uzun değil mi?

Biz geçen hafta bir samsung'u servise verdik ertesi gün aldık.Hoparlör,dokunmatik ve mikrofon değiştirildi :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Teşekkür ederim abicim ama sence de bu süreler uzun değil mi?

Biz geçen hafta bir samsung'u servise verdik ertesi gün aldık.Hoparlör,dokunmatik ve mikrofon değiştirildi :hmmm

Rica ederim kardeşim, evet biraz uzun bir süre ama biliyorsun bu cihazlara her servis müdahale edemiyor. Bu yüzden bu ve benzeri sıkıntılara sadece üst servis dedikleri noktalar bakabiliyor. E Ankara nere İstanbul nere birde nurdan kargo ile gidip gelmesi olunca sure gayet makul geliyor.

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim kardeşim, evet biraz uzun bir süre ama biliyorsun bu cihazlara her servis müdahale edemiyor. Bu yüzden bu ve benzeri sıkıntılara sadece üst servis dedikleri noktalar bakabiliyor. E Ankara nere İstanbul nere birde nurdan kargo ile gidip gelmesi olunca sure gayet makul geliyor.

takip edip araştırdığım kadarıyla; benim cihazı aldığım tim doruk iletişim adında bi servise bağlı. telefonu gönderdiğimde ilk önce buraya gidiyor (avcılarda oturuyorum). servis noktası bağcılarda pazar günü(21 nisan) teslim ettim, aynı gün servise ulaştı. burda müdahele edememiş olacaklar ki üst servise yolladılar(23 nisan) üst servisi öğrendiğim üzere teleservice adına bi şirket. internetten baktığım kadarıyla sicili çokta temiz bi şirket gibi görünmüyor. nokia harici diğer modellere de bakıyorlar. yeri anadolu yakasında pendik taraflarında. ellerine 26 nisanda ulaşmış ve o tarihe kayıt girildi. aynı gün sonuç çıktı. bugünle beraber 2 gündür son testler adı altında bekliyo. sonuç olarak "belki" değişmesi gereken bir hoparlör iken (ki ben telefon garantisi bittikten sonra 3. sefer de aynı sorunu çıkarırsa mağdur olacağımı söyleyerek değiştirilmesini talep ettim) yukarda yazdığım gibi ne var ne yok bızıklamışlar. umarım ilerde başka sorunlara yol açmaz. ve telefon sağ salim elime ulaşır.

eklemeliyim. daha önce telefonu aynı sebeple servise gönderdiğimde ekranın solunda ince bi çizik vardı. tahminim şu yönde acaba telefonun erkanı hakkatten çizilip çizilmiyor mu diye test etmiş olabileceklerini düşünüyorum. çünkü öyle bi yerde ki telefonun kullanımına bi zararı olmamakla birlikte yanlışlıkla atılabilecek bi noktada da değil. derin bi çizik ama sıkıntı yapmadım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çizik için gerçekten üzüldüm, sinek küçük fakat her halükarda mide bulandırır. Sizin nezdiniz de diğer arkadaşların bilgilenmeleri için söylüyorum, kullanıcı hatası bulunmayan bir cihazı garanti dahilinde servise teslim ederken servis formuna; ekran temiz çizik gözükmüyor ve kasa üzerinde her hangi bir darbe izi yok vb gibi notları özellikle yazdırmanızı tavsiye ediyorum. Akabinde cihazınızı alırken yapacağınız kontrol sonucu kozlar elinizde olacaktır. Ayrıca önemle arz ediyorum telefonunuzu incelemeden servis forumlarını imzalamayın ;)

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
tekrardan merhabalar arkadaşlar gelişmeleri yazmayı unuttum ben. cuma günü telefonum öğleden sonra bıraktığım time gelmiş akşamında almaya gittim.

telefonu açtım direk ayarlara girdim. çalışan eleman elindeki servis formunu gösterip bunları bi okuyun dedi. siteye yazdıklarının aynısı yazıyordu(bkz önceki mesajlarım). okudum bunları dedim. sonra ayarlarda bi zil sesi seçtim ve play tuşuna bastım. fakat telefondan halen ses gelmiyordu. bunun sorunu devam ediyor dedim. eleman aldı incelemeye çalıştı. bi dakka kulaklıktan geliyodu öyle gösterim dedim. çantamdan kulaklığı çıkarıp kulaklık soketine sokmaya çalışmam ve çevirip telefonun üstüne bakmamla beynimden aşşağı kaynar sular boşaldı. sözde yukardaki mesajımda döktüren servis. 3 gün son testlerde tutan servis. başarılı olarak testten çıkaran servis. üstüne üstlük 2 ayrı servisin elinden geçmesine rağmen. telefonun kulaklık girişini takmayı unutmuşlar. üstelik tamiri de yapmamışlar. kocaman bir boşluk vardı telefonun üzerinde. sinirle kaldırdım telefonu bu nedir ya şeklinde çıkıştım değişim istediğimi tekrar belirttim. kulaklık girişini takmayı unutan kim bilir daha telefonun nerelerini takmamıştır.

cihazı benden aldılar. pazartesi tekrar göndereceklerini söylediler. fotoğraflarını da eklerseniz sevinirim dedim. pazartesi servisi arayıp birde orda fırça atmayı düşünüyorum. eğer bunca saçmalığa rağmen halen hataları tekrar ederse tüketici mahkemelerinde hakkımı sonuna kadar aramayı planlıyorum. bu konuda bana akıl verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
bendede oluyodu kapatıp açınca geçiyodu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyelim ve yapmanız gereken şeyin telefonu geri gönderip direkt tüketici heyetine başvuru yapıp aynı arızadan dolayı 3 kere tamire gittiğini belirtmek ve ürün değişimi yapılmasını istediğinizi dile getirim. Zira kullanıcı hatası değil sizin sorununuz. Mutlaka ürün değişimi isteyin ama

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
bugün teslim alan teknik servisi aradım. telefondaki bayan cihazın değişim yapılmasının pek mümkün olmadığını söyledi değişim dedikleri şeyde anakartı değiştirilir dedi. sorunun anakarttan olmadığını anlatmaya çalıştım ama malum işte insanımız. daha sonrasında nokianın 444 3 665 numarasını aradım yine bir bayan çıktı karşıma ve bi ton zırvadan sonra bana 1 yıl içerisinde 4 kez serivse gitmesi gerektiğini söyledi. dedim ki ben haklarımı biliyorum daha evvel lg marka bi televizyon içinde değişim hakkımı istedim onlarda üzerine yatmaya kalktılar fakat 3. sorundan sonra değişitirildi. telefondaki bayan halen bana farklı markaların farklı prosedürleri vardır tüketici haklarına göre 4. seferde değişitirilir diye sıralamaya devam etti. artık tak etti kısacası canıma. en kısa zamanda hakem heyetine başvuruda bulunuyorum. işin can sıkan tarafı koyu bir nokia sever olarak böyle bir firmanın Türkiye şartlarında bu kadar rezil edilmesi üzüyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede yenisini gönderirler. Benim de bu memlekette deli olurcasına sinirlendiğim konudur bu. Sanki telefonu değiştirtse kendi cebinden çıkacak onun parası. LAN sen değişim gerektiğini yaz gerisini NOKIA düşünsün sanane be. Vallahi çok sinirleniyorum. Benim telefonunda ön kamerasında toz taneleri çoğaldı. Açıkçası henüz bir negatif etkisi olmadı ama olursa telefonumu bu adamlara nasıl göndereceğimi düşünür oldum.

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sonunda aldım arkadaşlar tamir yapılmış, şu an için bir sorun görünmüyor. Ayarlarda kapasite kontrolünün olmamaması dışında

Edit: uygulamalarımı yüklerken ve güncellerken kapasite kontrolü de geldi.

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonu sonunda aldım arkadaşlar tamir yapılmış, şu an için bir sorun görünmüyor. Ayarlarda depolamanın olmamaması dışında
Sistem uygulamalarının hepsinin güncellemelerini yap kendi otomatik olarak geliyor:oke: Geçmiş olsun bu arada :oke:

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum umarım kimse bu duruma düşmez konu dağılmaması için kapatılabilir

uMTOku

Üye
Ben verdim tamir oldu almadım sıfır verdiler vermeseler almayacaktım

benimlekal_06

benimlekal_06

Üye
merhabalar benim 920 dede senin problemin aynısı vardı teleservis yapamadı yazılımsal degil donanımsal sorun cihazı degiştirdiler nokia destek hattıyla görüstükten sonra fakat gelen cihazdada aynı sorun çıktı tekrar yolladım hiç bekleme derim servise yolla 3 kezde de yenisini iste fakat teleservisten degil nokia destek hattından ok bende suan teleservisi beklemekteyim yeni tel de mekanik parça degişimi olursa yenisi verecekler tekrar bakalım ne olacak ... sana da gecmiş olsun 920 çok guzel ama bu sorun insanın canını sıkıyor .....