Silinen Üye 1858988
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Keşke burada yazsanda herkes faydalansa, batarya satmayı düşünmüyorsan tabisanırım çözümü buldum eğer isterseniz pm atın
1,5 gün mü ? 3g hep açık sürekli whats app ve bi kaç kısa süreli uygulama kullandım ve batarya "7" saatte bittio zaman benim 3.5 yıllık dül dülün maşallahı var bu kadar eziyete bu kadar kullanıma 1.5 günü deviriyor rahat arkadaşlar çok şarj kullanımını defalarca yazdık neler yapacağınızıda yani 920 lerin en fazla farkı 1. çeyrek 2. çeyrek 3. çeyrek 4. çeyrek ve kullandığınız uygulamalar.. ben 7x24 fu ll internetteyim nagivasyon internet siteleri haberler v.s v.s çok yoğun net kullanırım bu halde bile çok rahat 1.5 gün.. detaylı olarak buna konu açacağım bu ara 930 ile meşgulüm 920 çok alınmaya başladı
Bakın arkadaşlar Zaten konu 3g olduğunda değil elinizdeki 2400 Mahlı cihaz 10.000 Mahlı cihazda olsa Sömürür Öncelikle Vodafone ve avea kullananların boşu boşuna 3g kullanmasına gerek yok Çünki adamların edg yani 2g si turkcell'in 3g sinden gayet hızlı Mümkün olmadıkca 3G kullanmayın 3g kullanıpta bir cihaz 7 saat gidiyorsa öp başının üzerine koy derim ve 3g Tüm cihazları aşırı derecede Isıtır helde Lumia 920 gibi Çift taşıyıcı cihazları çok ısıtır ben sürekli 2g kullanıyorum ve 3g hızında evimdeki pcye uzak masa dahi bağlanıp saatlerce işimi dışarda iken dahi yapıyorum kesintisiz yani biraz mantıklı olun bugün elinde iphonesi olup günde 4 kez şarja takmadan duran adam yok neden?? adam elindeki Cihazın ayarlarındaki Şebeke Modunu 3g den Çıkartıp 2g ye almayı Otomatik geçişi kapatmayı bilmiyor yani Bir cihaz Otomatik modda ise ( 2g varsa ona geçecek 3g daha iyi ise ona geçecek ) bu bağlamda birde açın abi wifileri sürekli dışarda ağ arasın sürekli 2g den 3g ye 3g gittimi 2g ye geçsin sonrada deyin ki abi bizim telefonun şarjı yarım gün gitmiyor tabi gitmez bi işe dinlenerek yapmak var birde soluksuz yapıp gözünüzü hastahanede açmak var bakınız bugün en kötü laptop bataryası 8.000 mahtır şimdi kaçınız bana 2 saatten fazla Laptopta yoğun kullanım halinde şarjın bittiğini açıklar? normalde tam dolu Şarj ile ( 8.000 mah ) yaklaşık 6 ila 8 saat tir yani bu saat olayı cihaz boşta minimum ayarlarda sadece boşta bekleme süresi ee şimdi sen gir abi online yoğun grafik harcayan bir oyuna yada bu tarz birşeye hadi gitsin 1 saat1,5 gün mü ? 3g hep açık sürekli whats app ve bi kaç kısa süreli uygulama kullandım ve batarya "7" saatte bitti
ustam yapma böyle şeyler , tamam okudum da az kalsın uykuya dalıyorum okurkenBakın arkadaşlar Zaten konu 3g olduğunda değil elinizdeki 2400 Mahlı cihaz 10.000 Mahlı cihazda olsa Sömürür Öncelikle Vodafone ve avea kullananların boşu boşuna 3g kullanmasına gerek yok Çünki adamların edg yani 2g si turkcell'in 3g sinden gayet hızlı Mümkün olmadıkca 3G kullanmayın 3g kullanıpta bir cihaz 7 saat gidiyorsa öp başının üzerine koy derim ve 3g Tüm cihazları aşırı derecede Isıtır helde Lumia 920 gibi Çift taşıyıcı cihazları çok ısıtır ben sürekli 2g kullanıyorum ve 3g hızında evimdeki pcye uzak masa dahi bağlanıp saatlerce işimi dışarda iken dahi yapıyorum kesintisiz yani biraz mantıklı olun bugün elinde iphonesi olup günde 4 kez şarja takmadan duran adam yok neden?? adam elindeki Cihazın ayarlarındaki Şebeke Modunu 3g den Çıkartıp 2g ye almayı Otomatik geçişi kapatmayı bilmiyor yani Bir cihaz Otomatik modda ise ( 2g varsa ona geçecek 3g daha iyi ise ona geçecek ) bu bağlamda birde açın abi wifileri sürekli dışarda ağ arasın sürekli 2g den 3g ye 3g gittimi 2g ye geçsin sonrada deyin ki abi bizim telefonun şarjı yarım gün gitmiyor tabi gitmez bi işe dinlenerek yapmak var birde soluksuz yapıp gözünüzü hastahanede açmak var bakınız bugün en kötü laptop bataryası 8.000 mahtır şimdi kaçınız bana 2 saatten fazla Laptopta yoğun kullanım halinde şarjın bittiğini açıklar? normalde tam dolu Şarj ile ( 8.000 mah ) yaklaşık 6 ila 8 saat tir yani bu saat olayı cihaz boşta minimum ayarlarda sadece boşta bekleme süresi ee şimdi sen gir abi online yoğun grafik harcayan bir oyuna yada bu tarz birşeye hadi gitsin 1 saathayatta gitmez biz bunların testini çok yaptık Muadil denen batarya ile 8 bin mah kapasiteli sadece winamp açıp 3 saat şarkı dinledik sonra pat kapandı yani telefondan fazla birşey beklemeyin ama bu işi minumum tutmanın çok yolu var önce arka plan görevleri sonra ekran parlaklığını manuel yapıp düşük yapıp sonra otomatik yapmak konumlama servislerini kapatmak ki bu konumlama Rehberde de var cihaz konumlamasındada farklı 2 yada 3 yerde var gerek medikce 3g kullanmayın 2400 mah batarya ile açarsanız 3g yi açarsanız youtubede 30 dakkalık videoyu kusura bakmayında o cihazın yanmadığına dua edin
Daha önce 2g ile test yaptım fakat çok yavaş diye bi daha 2g de kullanmadım,şimdi tekrardan test edeceğim fakat bunu daha uzun süreli yapçam,sonuçları buraya yazarım,bakalım 2g de şarj süresi ne kadar olacakBakın arkadaşlar Zaten konu 3g olduğunda değil elinizdeki 2400 Mahlı cihaz 10.000 Mahlı cihazda olsa Sömürür Öncelikle Vodafone ve avea kullananların boşu boşuna 3g kullanmasına gerek yok Çünki adamların edg yani 2g si turkcell'in 3g sinden gayet hızlı Mümkün olmadıkca 3G kullanmayın 3g kullanıpta bir cihaz 7 saat gidiyorsa öp başının üzerine koy derim ve 3g Tüm cihazları aşırı derecede Isıtır helde Lumia 920 gibi Çift taşıyıcı cihazları çok ısıtır ben sürekli 2g kullanıyorum ve 3g hızında evimdeki pcye uzak masa dahi bağlanıp saatlerce işimi dışarda iken dahi yapıyorum kesintisiz yani biraz mantıklı olun bugün elinde iphonesi olup günde 4 kez şarja takmadan duran adam yok neden?? adam elindeki Cihazın ayarlarındaki Şebeke Modunu 3g den Çıkartıp 2g ye almayı Otomatik geçişi kapatmayı bilmiyor yani Bir cihaz Otomatik modda ise ( 2g varsa ona geçecek 3g daha iyi ise ona geçecek ) bu bağlamda birde açın abi wifileri sürekli dışarda ağ arasın sürekli 2g den 3g ye 3g gittimi 2g ye geçsin sonrada deyin ki abi bizim telefonun şarjı yarım gün gitmiyor tabi gitmez bi işe dinlenerek yapmak var birde soluksuz yapıp gözünüzü hastahanede açmak var bakınız bugün en kötü laptop bataryası 8.000 mahtır şimdi kaçınız bana 2 saatten fazla Laptopta yoğun kullanım halinde şarjın bittiğini açıklar? normalde tam dolu Şarj ile ( 8.000 mah ) yaklaşık 6 ila 8 saat tir yani bu saat olayı cihaz boşta minimum ayarlarda sadece boşta bekleme süresi ee şimdi sen gir abi online yoğun grafik harcayan bir oyuna yada bu tarz birşeye hadi gitsin 1 saathayatta gitmez biz bunların testini çok yaptık Muadil denen batarya ile 8 bin mah kapasiteli sadece winamp açıp 3 saat şarkı dinledik sonra pat kapandı yani telefondan fazla birşey beklemeyin ama bu işi minumum tutmanın çok yolu var önce arka plan görevleri sonra ekran parlaklığını manuel yapıp düşük yapıp sonra otomatik yapmak konumlama servislerini kapatmak ki bu konumlama Rehberde de var cihaz konumlamasındada farklı 2 yada 3 yerde var gerek medikce 3g kullanmayın 2400 mah batarya ile açarsanız 3g yi açarsanız youtubede 30 dakkalık videoyu kusura bakmayında o cihazın yanmadığına dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?