Lumia 920 önsiparişleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne istiyorsun usta çok söyleme bari

nokia lumialar süper umarım kullanıcı şikayeti çıkmaz ve yükselişe geçer. Nokia her zaman ki gibi güvenilir marka olacaktır

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia lumialar süper umarım kullanıcı şikayeti çıkmaz ve yükselişe geçer. Nokia her zaman ki gibi güvenilir marka olacaktır

bugune kadar oyun eksikligi haricinde kullanici şikayeti olmadi. İlk başlarda lumia800 de ciddi şarj problemi vardi ama nokia bu sorunu bir guncellemeyle cozdu.

bugune kadar oyun eksikligi haricinde kullanici şikayeti olmadi. İlk başlarda lumia800 de ciddi şarj problemi vardi ama nokia bu sorunu bir guncellemeyle cozdu.

nokia bu işlerde sağlam. Çünkü apple in iphone5 te yaptığı hatalar yüzünden gözlerden düştü. Ama nokia sağlam adımlar atıyor gibi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia bu işlerde sağlam. Çünkü apple in iphone5 te yaptığı hatalar yüzünden gözlerden düştü. Ama nokia sağlam adımlar atıyor gibi

zaten phonehouse ve expansys'in öpsipariş listelerinde uzakara birinci olmasi tesaduf degil

evet ciddiyim nakit sıkıntım olmasa ya ecel in yada senin telefonu alırım hiç kaçırmam

Nextman

Emekli Yönetici
Ali kemal o telefon benim ona gore

Tepkiler: OttomaN TigeR

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
taksitli kampanyamiz da vartaksit secenekleri icin lutfen telefonla irtibata geciniz

Tepkiler: Nextman
arkadaş daha önce talip olmuş benim araya girmem olmaz siz anlasamazsaniz ben girerim devreye hemde 920ler çıksın belki o zamana kadar nakit de çıkarabilirim belli olmaz

Tepkiler: Nextman
valla ben 920şu an alamam o yüzden ya 820 ya 900 yada 800 alacağım ama şu an dediğim gibi nakit sıkıntım var bayramdan sonra bakacağız artık

- - - Eklendi - - -

820 de fiyat 1000 in altında olmazsa almam

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konuda ivme lumia920 den 900 e doğru kaymış gibi,Ali abi incelemeyi izleyen alıyor yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...